Hus-spekulanter

Det har inte gått att uppdatera på blogg.se på ett tag, men det innebär inte att livet har stannat av. Tvärtom faktiskt.

Vi har gått och blivit spekulanter på hus! De glossiga bröllopsmagasinen är undanplockade, resekatalogerna likaså. Nu är det inredningstidningar och renoveringsbloggar som gäller.

Det här nyfunna intresset tog verkligen skruv när vi var på visning av ett radhus i helgen. Vi skulle mest gå dit för att se och lära, men insåg båda att vi mycket väl skulle kunna tänka oss att bo där. Det var ljust och fint med bra planlösning och utmärkt läge på ett hörn med utsikt över sundet på baksidan. Nackdelen var att det var ganska slitet och krävde en del renovering och byte av vitvaror.

I går morse började budgivningen. Jag trodde att det skulle gå fortare, men det var säkert många som var med och budade. Vi har lagt tre bud på två dagar och det har höjts väldigt mycket mellan varje. När vi kom hem från jobbet idag fick vi meddelande om att senaste budet låg 100 000 över vår maxgräns, så det var tyvärr bara till att dra sig ur.

Det är lite tråkigt att huset inte blev vårt, för jag tror att det hade kunnat bli jättefint. Men samtidigt var det vår första visning och det dyker säkert upp nya chanser framöver.

65514-267
Hade allt gått vår väg hade vi flyttat hit i sommar.

Kommentarer
Postat av: Martin

Om ni skulle få akut flyttabstinens så skulle ni ju kunna flytta till en liten mysig lägenhet belägen på Östermalm, nära till naturen och motorvägen. Dock bara beboligt från juni - slutet av augusti..

Postat av: Ulrika

Tack för det erbjudandet!

2008-04-01 @ 22:30:56
Postat av: Anna

Åh, vad kul med husköp. Lycka till med letandet! Är man ful om man önskar att ni köper ett ruckel?? Jag gillar ju verkligen renoveringsbloggar... =)

2008-04-03 @ 21:29:08
URL: http://hallakulle.bloggagratis.se
Postat av: Ulrika

Hahaha! Önska kan man alltid. Tyvärr är vi inte riktigt så händiga som vi skulle vilja vara ;-)

2008-04-03 @ 22:42:34
Postat av: Sofie

Hej söt!

Åh det där såg inte helt fel ut!!!
Lycka till i alla fall med vidare letande - I oskarshamn hoppas jag *fniss*

2008-04-10 @ 19:37:51
Postat av: Ulrika

Den som lever får se!

2008-04-13 @ 13:11:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback