God Jul!Passar på att önska alla en riktigt god jul genom att visa årets julkort.

Julklappar

Jag har de senaste åren haft en idé om att de julklappar jag ger bort ska ha ett gemensamt tema när det gäller inslagningen. I år satsade jag på naturfärger och glittrande guldstjärnor. Ganska fint om jag får säga det själv.


Julklappsinslagning

Vi har roat oss med att slå in julklappar några kvällar nu. Men varför är det så otroligt tråkigt att plocka undan efter sig??


Julstök

Idag har vi rännt runt på stan och shoppat en massa julklappar. Vi var inte direkt ensamma om det, det var folk överallt! Man kan väl inte föränta sig så mycket annat lördagen innan julafton, men det gick ganska bra ändå. Nu återstår bara att slå in klapparna, sen blr det nog inte så mycket mer julstök för min del.


Nytt läge

Efter nästan ett års letande har vi äntligen slagit till och blivit husägare! Eller husägare är väl kanske att ta i... det är ett bostadsrätts-radhus som ska bli vårt nästa hem. Vi var på visning i måndags och skrev på kontrakt igår. Snabba ryck med andra ord.

Huset är ganska litet, men har en insynskyddad liten trädgård och bara granne på ena sidan. Inte något slott direkt, men det duger gott åt oss. Bara en sån sak som att vi i vår kan bjuda på kaffe på vår egen altan känns fantastiskt. För att inte tala om lyxen med en egen tvättstuga. Lovely!

Vi får nycklarna till första februari, men tanken är att vi bor kvar i lägnheten i en månad till för att kunna renovera lite utan att behöva bo i slipdammet. Det känns som ett bra upplägg.

Det blir nog inte så många romaner lästa för min del under de lediga juldagarna, här ska minsann plöjas inredningstidningar!

RSS 2.0