Arbetssam pingsthelg

Pingsthelgen som passerade bjöd på strålande solsken och något som verkligen kan liknas vid sommarvärme, och jag spenderade faktiskt en liten stund i solen på vår baksida. Det blev en riktig hemmahelg eftersom vi för första gången på mycket länge varken hade besök eller utflykter inbokade.

Efter en intensiv arbetsvecka hade vi nog egentligen behövt slappa en del, men som vanligt fanns det saker att fixa med här hemma. I helgen har vi fokuserat på förvaring. Efter ett besök på IKEA där diverse förvaringslösningar inhandlades har vi nu fyllt våra skåp och lådor i köket. Det krävde en del tankemöda men jag tror att vi fått till det på ett sätt som kommer att fungera bra. Vi (eller mest Peter) har också monterat ihop ett badrumskåp och tagit bort de anskrämliga hyllorna som satt där innan. En Billy-hylla och ett annat skåp ligger kvar i sina platta paket men kommer förhoppningsvis upp i veckan så att även arbetsrummet och tvättstugan får lite vettig förvaring.

Värt att notera är att det är skönt att återigen ha ett kök som fungerar, även om en del saker fortfarande saknas. I helgen har vi lagat ordentlig mat från grunden och jag har till och med svängt ihop en rabarberpaj. Tänk så lyxigt en fungerande spis och vatten i kranarna kan kännas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback