Svacka

Vi har valt att prioritera att få huset så klart som möjligt innan sommaren. Målet är inte att få ett estetiskt perfekt hem som passar i en inredningstidning. Det vi eftersträvar är ett lättskött och praktiskt hem där vi kan fokusera på viktigare saker än att fixa med sådant som inte fungerar.

Vi har hunnit med massor de senaste månaderna och för varje dag blir vårt hem lite bättre. Men just nu är åtminstone jag nere i en liten svacka, det känns lite tröstlöst när det alltid finns något som borde åtgärdas. Kanske är det en naturlig reaktion när vi ändå är ganska nära, samtidigt som det naturligtvis suger energi när de fysiska förutsättningarna inte är desamma som vanligt. Jag hoppas att inspirationen återkommer snart.

Kommentarer
Postat av: Elin

Tell me about it! Vi fixade två rum o kök, ett rum är ok o ett rum är rena skämtet... Sitter fast lite i kolasmet, känns det som.. =)

2009-06-04 @ 17:44:39
Postat av: Emma

Ja du... vänta bara till lillan/lillen kommer... Innan kunde båda vara effektiva, nu är det en som jobbar och en som är nanny!! Om du visste vad ofta Nisse får ligga i vagnen/babysittern och glo!

2009-06-07 @ 19:21:41
Postat av: Ulrika

Ja, det var just det vi tänkte undvika :-D

2009-06-07 @ 22:56:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback