Studiebesök på förskolan

Idag har vi varit på informationsmöte och studiebesök på Alvins förskola. Eftersom den är helt nybyggd hade de inte hunnit möblera än, men det blir säkert jättefint och jag tror att han kommer att trivas alldeles utmärkt där.

Jag som själv aldrig har gått på dagis blev imponerad av att de hade toaletter och handfat i miniformat. Alvin inspekterade ett litet handfat noga och jag visade honom var han kommer kunna ta tvål själv. Så himla gulligt!

Något vi funderade lite över var att lärarna sa att man efter några dagars inskolning kanske kan låta barnet leka på egen hand en stund medan man sjäv pratade lite med de andra föräldrarna. Känner vi Alvin rätt kommer han att lämna oss i sticket så fort han kommer dit. Har vi gjort något fel som föräldrar när vi har en son som inte bryr sig om ifall vi är närvarande eller inte?

Kommentarer
Postat av: mormor

Ni har inte gjort något fel som föräldrar.Ni har en väldigt social son som tycker om, att ha mycket folk omkring sig och när det händer saker .Han är trygg med er därför är han även trygg med andra. Kram till er alla.Ni kan vara stolta över Alvin.

2010-06-21 @ 23:22:45
Postat av: Elin

Håller helt och fullt med Alvins kloka mormor. Att han vågar släppa er betyder nog mer att han är trygg med både er och sig själv än något annat. Tror ni är lyckligt lottade... =)

Kram!!

2010-06-22 @ 16:45:54
Postat av: Ulrika

Tack, det känns skönt att höra! =)

Postat av: Martin

Ni konkurrerar ju trots allt med en spade eller ngt sådant så det är tuff konkurrens. Sedan hur mycket intellektuellt utbyte han får från spaden är väl något man får vänta och se. Om han vid 18 års ålder fortfarande har samma brinnande intresse för samma spade så kan ni börja oroa er för att ni gjort ngt fel. Men tills dess kan ni sitta säkert i båten ;)

2010-06-25 @ 10:59:55
URL: http://storfrippe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback