27: Soffbild

Den här soffbilden är några månader gammal och är inte särskilt "snygg". Men jag tycker väldigt mycket om den av helt andra skäl eftersom den säger så mycket om den dagen då Axel föddes. Jag tog bilden en stund efter att vi kommit hem från förlossningen, vilket innebär att Axel är ungefär tio timmar gammal. Alvin, som haft en helt galet omtumlande och lång dag*, tyr sig till mormor som han spenderat dagen med. Egentligen är det helt otroligt att han från första stund sett sin lillebror som en självklar del av vår familj.
 
 
* För er som inte vet så gick det så snabbt att vi inte hann vänta in barnvakt, vilket innebar att Alvin fick följa med oss till förlossningen. Lyckligtvis var det lugnt där när vi kom dit, så en sköterska kunde ta med honom till ett annat rum så att han slapp vara med om själva födelseögonblicket. Strax efter kom mormor och tog med honom därifrån.

Kommentarer
Postat av: mormor o morfar

Ja den dagen var verkligen omtumlande. Snabbt uppvaknande, snabb bilfärd, snabb förlossning för dig. Men det var en mycket lycklig mormor som återvände till Oskarshamn. Trots allt som hände hade Alvin o jag en jättemysig dag. Kram till er alla.

2012-10-08 @ 11:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback