Tuff start

Den här veckan har varit den första "riktiga" vardagsveckan efter sommaren. Jag och Peter har jobbat och barnen har varit på förskolan. Det har varit en intensiv och ganska tuff vecka. Axel inledde veckan med att vara jätteledsen, mer eller mindre hela dagarna. När jag hämtade honom på eftermiddagarna kändes det som en klen tröst att de sa att han varit glad ibland. Han hade också svårt att komma till ro för att sova middag, vilket inte gjorde saken bättre. Lyckligtvis gick det bättre de sista dagarna innan helgen.
 
Alvin har i och för sig tyckt att det varit roligt på den nya avdelningen, men han har både ramlat och slagit i näsan så att blodet forsade och fått in en flisa i ögat så att jag fick hämta honom och åka till doktorn på vårdcentralen.
 
I helgen har vi laddat batterierna genom ett kräftkalas igår och en lugn hemmadag idag. Nu ser vi fram emot en ny vecka som förhoppningsvis innehåller lite mindre drama.
 
Just idag har alla varit ganska harmoniska...

Kommentarer
Postat av: Farmor o Farfar

Älskade små gullungar.Har det varit så tufft? Det är verkligen en prövning innan allt faller på plats.Både för barnen och för föräldrarna. Hoppas verkligen att Axel kan tycka att det är roligt snart och att Alvin ska gå lite långsammare fram. Ni får ju snart en liten belöningen för mödan i form av en sol o badvecka.Kan ni behöva efter en så tuff start. Vi måste hinna ses innan ni åker.
Kram så länge.

2013-08-26 @ 07:56:54
Postat av: mormor o morfar

Håller med farmor o farfar, ni har haft en jobbig vecka men nu kan det bara bli bättre. Axel vänjer sig snart vid de nya rutinerna som gäller, o Alvin kanske lärt sig att man ska ta det lite lugnt.Nästa vecka glömmer vi allt o bara njuter. Kram.

2013-08-26 @ 19:18:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback