En glugg!

Väntan har varit lång de senaste veckorna, men i fredags kväll hände det. Alvin tappade sin första tand! Han riktigt bubblade av lycka och spänning. Han hällde lite vatten i ett glas och la i sin lilla tand. Funderingarna var många om den där tandfen. Var hon stor och läskig? Vad skulle hända om hon kom upp för trappan just när han nattvandrade?
 
Kvällen höll dock på att sluta i ett stort antiklimax då vi insåg att Peter ställt in glaset (och därmed tanden) i diskmaskinen! Istället för en tand hittade tandfen därför en lapp där det omsorgsfullt var skrivet "TITTA I DISKMASKINEN". Hon verkar ha nöjt sig med det, för det låg en peng i glaset på lördagsmorgonen! Vi vaknade av en glad liten trudelutt nerifrån vardagsrummet, Jag har tappat en ta-and å jag har fått en pe-eng...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mormor o morfar

Vilken tur att tandfen hittade lappen och kunde lägga en peng till Alvin i hans glas. Tycker lite synd om Peter som av misstag slängde tanden.

2014-11-03 @ 22:47:14
Postat av: Farmor o Farfar

Vad skönt att allt slutade lyckligt med tanden och det blir säkert snart fler tänder i glaset. Och vad fint det blev med nya sängar, måste varit spännande att sova i en stor säng för Axel. Han är ju en stor kille nu (men ändå sååå kramgo)Kramar till er alla.

2014-11-04 @ 12:15:39
Postat av: Farmor

Fick inte se soffbordet.

2014-11-04 @ 12:16:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback