Grattiskort

Slutet av året är inte bara juletider utan även födelsedagstider. Det här är några av korten jag gjort och skickat väg senaste månaden.
Julafton

Det var några dagar sedan nu, men jag måste ju lägga upp åtminstone en bild från julfirandet. Vi var hemma hos mina föräldrar dit även svärföräldrarna var bjudna. Detta gjorde att vi bara behövde fira julafton en gång, vilket var väldigt skönt. Naturligtvis blev det en hel del paket, särskilt till Alvin. Men han hade ingen brådska med att öppna sina utan hjälpte gärna tomtemor tills allt var utdelat!


Nu har tomten gjort sitt för i år...


... så god fortsättning på er!

Julpiff

Huset är piffat och vi är redo för julfrande!


Dagispynt

Ikväll har vi gjort vår gran lite extra fin genom att hänga i de här mästerverken som Alvin fick med sig hem från dagis idag.


Frost

Idag har vi frost på taken, vilket ger en mysig vinterkänsla. Förhoppningarna om en vit jul är dock borta, det ska visst bli många plusgrader häromkring...


Vecka 20

Vi är alldeles strax halvvägs in i den här graviditeten. Det tänkte jag uppmärksamma genom foton av mig själv. Jag känner mig sällan bekväm framför en kamera, men ibland måste man nog våga lite och bjuda på sig själv en aning.Om inte annat kan det vara kul att ha dokumenterat lite eftersom jag inte har några planer på att vara gravid igen.

Julkort

Jag kunde inte bestämma mig för vilket pappr jag skulle använda till årets julkort så jag gjorde två olika versioner. Enkelt upplägg som vanligt.
Ett litet syskon

Idag ska jag varken skriva om Alvin eller om julförberedelser. Istället gör en ny liten person entré här. Förhoppningsvis får vi gosa med honom eller henne nån gång i maj.Vi har varit och tjuvkikat idag och det verkar vara en frisk och stark liten person som vi väntar på.

Luciatåg

Det blir mycket Alvin i olika julsituationer här just nu, men är det lucia så är det... Världens gulligaste luciatåg trotsade regn och rusk för att lussa för föräldrar och andra släktingar på dagis ikväll. De var jätteduktiga! Tyvärr stod vissa så nära barnen att det var svårt att se och ännu svårare att ta kort eller filma. Men det var en nöjd liten tomtenisse vi fick med oss hem!När jag lämnade honom i morse undrade han dock var Dinosaurietåget var. Inte helt lätt att skilja alla olika tåg åt :-D

Lekdejt med pepparkaksbak

Igår var en tjej i vår föräldragrupp djärv nog att bjuda hem hela gänget på pepparkaksbak. Med 10 barn mellan 2,5 år och 3 månader kändes det som en öppen förskola. Men det gick så bra! Alla barnen var riktigt lugna så vi hann med massor med lek, lite pepparkaksbak och till och med en kopp kaffe. 


Julgran

Igår var Peter och köpte en gran som Alvin och jag hjälptes åt att klä.


Det var tydligen lättare att trä pynt på ljusen än på grenarna!


Efteråt ringde han och berättade för farmor att vi har kulor, ljus och sladd i granen. En riktigt bra beskrivning =)

RSS 2.0