Alvin och mormorAlvin och jag gav Peter FF (familjefritt) och begav oss till Oskarshamn för en riktig myshelg. Mycket lek och bus och fika har det blivit!

En sällsynt albumsida

Nuförtiden är det mycket sällan jag tar mig tid att göra albumsidor. Men den här knåpade jag ihop för ett tag sen.


Vägen hem från dagis

På promenad på väg hem från dagis. Ibland undrar jag varför jag släpar med vagnen, han vill ändå aldrig åka :-D


Samarbete

Det krävs tre genrationer Ericsson-herrar för att sätta upp en hylla.


Ett enkelt kort


Kärlek <3


Mer snö

I fredags kväll kom det en riktig snöstorm, så den som hoppats på våren får fortsätta hoppas. I helgen har dock vintern visat sig från sin bästa sida med strålande solsken. Och vår flitiga son har varit lycklig över att få skotta igen!

Helgens besök blev inställt eftersom Peter är krasslig. Men Alvin och jag har roat oss bäst vi kunnat, och har spenderat mycket tid ute.Den senaste grejen är att han ska välja mössa själv innan vi går ut. I helgen har valet fallit på den tjusiga Oddset-mössan :-D


Alvin stjälper till

Så här ser det allt som oftast ut hemma hos oss när det är dags för matlagning. Alvin vill väldigt gärna hjälpa (stjälpa) till och vara med där det händer!Normalt sett brukar han inte vara med på fredagar eftersom vi äter senare då. Men eftermiddags sov han i tre timmar efter att bland annat ha lekt loss på Latjo Land med mormor och morfar, så han var inte redo för sängen kl 19 =)

Ett kort

Ett kort jag gjorde för lite sen.


Vi hjälper våren

Idag har det varit riktigt varmt (runt 7 grader) så snö och is har töat ordentligt. Vi har dessutom hjälpt våren lite extra på traven genom att sprida ut snön som ligger i stora högar på framsidan. Har vi tur gör det att krokusarna kommer fram lite tidigare! Och gör de inte det så spelar det ingen roll eftersom vi i alla fall hade roligt när vi kastade ut snön på gatan =)Ikväll väntar första deltävlingen i Melodifestivalen. Det firar vi med lite rabarberpaj.

Älskade lilla skrutt-mannen

Det har varit mycket resor på sistone. Men idag hann jag hem från jobbet i Alvesta i tid för att kunna pussa lite på min älskade skrutt-man innan han skulle lägga sig. Lycka!


RSS 2.0