Fina frisyrer

Jag laddade in lite bilder från kameran och hittade de här som jag hunnit glömma bort. De är från min födelsedag då vi roade oss med att fixa likadana frisyrer på pojkarna.
 

Herren på täppan

Storebrorsan är utlånad till farmor och farfar i några dagar så nu är det JAG som är herre på täppan hemma!
 

Lödder?

Alvin: Titta mamma, jag ska måla ett lamm.
Jag: Ok
Alvin: Öga... öga... öra... lödder...
 
Så klok, men med så mycket att lära!

Badväder!

Äntligen har det blivit lite riktigt badväder igen. Det tycker jag att vi gjort oss förtjänta av!
 

Borgholm

Vi fortsätter at göra små utflykter trots att vädret är allt annat än pålitligt. Idag bar det av till Borgholm. Vi fick några riktigt mysiga timmar där, med shopping, fika och allmänt strosande.
 
Men som vanligt började molnen torna upp sig och i sista stund hann vi in i bilen innan himlen öppnade sig.
 
 

Bebiskort 6:2012

När jag blev gravid med Axel trodde jag att jag inte skulle känna någon som fick barn samtidigt. Tji fick jag! Häromdagen gick det sjätte (och sista?) av årets bebiskort iväg med posten. Det är helt underbart att vi förutom Axel fått ytterligare sex välskapta och härliga små barn i vår närhet i år!
 
 
(Sorgligt nog finns det en sjunde, som tyvärr fick avsluta sitt liv efter nio månader i sin mammas mage. Det ger verkligen perspektiv på saker...)

Vad säger man?

Maken tycker att han är hemskt rolig...

Barnens gård

Idag trotsade vi det ostadiga vädret och begav oss till Barnens Gård utanför Karlskrona. Där fanns det mycket roligheter för en treåring med spring i benen! Vi hoppades in i det längsta att han inte skulle bry sig om pool-området eftersom det var ganska kyligt i luften, men tji fick vi. Och gissa vem som lägligt nog hade glömt badbyxorna hemma...
 
Tyvärr avslutades besöket en aning abrupt eftersom det kom ett riktigt regnoväder, men det var kul så länge det varade.
 

Sommarnöjen

Den här sommarens väder lämnar en del att önska, men det finns vissa som roar sig lika bra ändå. Bara det finns tillgång till vatten i någon form...
 
(Att jag får min cykel tvättad är en trevlig bonus!)
 

Alvin 3 år

Det här med att få tid att sitta framför datorn verkar nästan omöjligt just nu. Men jag måste ju slänga in ett par bilder på storebror som firade sin treårsdag med kalas i tisdags.
 

Axel två månader

Idag firar vi att Axel hunnit bli två månader gammal.
 
här såg storebror ut vid samma ålder.

Strandhäng

Idag har vi äntligen gjort årets första strandbesök. Eftersom farmor och farfar gjorde oss sällskap blev det en ganska avslappnad vistelse för mig och maken =)
 
Alvin var förste man på stranden.

RSS 2.0