Vecka 34

Idag nöjer jag mig med att kostatera att det enligt beräkningarna är sex veckor kvar.


Bebiskort 3:2012

I veckan fick jag anledning att skicka iväg årets tredje "Välkommen till världen" - kort. Alltid lika roligt!


Studiedag i solen

Igår hade alla skolor i stan studiedag, så jag tog ledigt och spenderade en heldag med fina sonen. Dagen till ära visade sig vädret från sin allra bästa sida! Vi tog bussen (mkt spännande!) in till stan där vi köpte ett par byxor till bebisen och tog en fika på nya Fiesta. Inne på Polarn & Pyret var Alvin så duktig och plockade upp efter sig i lekhörnan att han fick en ballong! (Lustigt... hemma verkar han helt sakna den färdigheten). Självklart hann vi med en tur med nya cykeln också.


Vinter vs. sommar

Vi hänger inte riktigt med i svängarna. Nyss hade vi en massa snö - nu är det 17 grader varmt om dagarna! Därför har vi sommar- och vintersaker i en salig blandning på altanen just nu. Man vet ju aldrig vad som kan komma till användning imorgon...


Anatomi-lektion

Alvin var med mig på badrummet när jag hade duschat tidigare ikväll. Han tittade en stund och pekade sedan strax under min mage.

A: Vad är det?
Jag: Det är den jag kissar med istället för en snopp.
A: Ska du kratta den?


Hmmm... dags att ansa lite? :-D

Vecka 32Konstanta sammandragningar och en liten bebis som stökar och bökar massor gör att den här kroppen är tämligen obekväm att vistas i just nu. Att Alvin tycker att det är hemskt kul att springa iväg ifrån mig ungefär femtioelva gånger innan vi kommit iväg från dagis varje dag är lite extra grädde på moset.

Kollegorna tycker att jag är liten, maken tycker att jag är jättetjock. Själv skiter jag i vilket och vill bara ha det här avklarat.

Vår!

Idag bjuder vi på riktiga vårkänslor i form av uppknäppt jacka och ny mössa på väg hem från dagis!Vi har haft närmare 15 grader idag och eftersom jag har jobbat hemifrån så jag har kunnat njuta både av en promenad till och från dagis och en kopp kaffe i solen på baksidan. Väldigt trevligt!

Grattis

Idag säger vi grattis till brodern i Långtbortistan!


Filten

Virkprojektet avancerar framåt. Det blir nog en filt till slut. Med facit i hand skulle jag nog ha satsat på ett mjukare/lättare garn, men annars är jag ganska nöjd hittills. Det är om inte annat en bra sysselsättning när kroppen protesterar mot allt annat än stillasittande i soffan!


RSS 2.0