Axel fyller år

Till er som bett om en önskelista från Axel. Här kommer den. Orden är klickbara.
 
Askar
 
(Leksaker och kläder finns en komplett samling av efter storebrorsan, men fina saker till nya rummet vore kul =))

Vardagsmotion

De här glada motionärerna susade förbi mig ute på gatan tidigare idag.
 

Lycka!

För ett år sedan var jag höggravid och hade en kropp som inte mäktade med så mycket annat än stillasittande. Efter jobbet satt jag mest i soffan och virkade och tyckte synd om mig själv. Då längtade jag extremt mycket efter tre saker.
 
- Bebisen
- Att kunna leka med Alvin
- Träning
 
Den där perioden har påverkat mig mer än jag trodde att den skulle göra. Nu kan jag konstatera att Axel så klart var värd alla krämpor (det har jag tyckt hela tiden). Men det intressanta är att jag fortfarande njuter av att återigen kunna vara ute och leka och springa och cykla med Alvin och att få köra skiten ur mig på ett träningspass. Att ha en kropp som är frisk och stark är verkligen en gåva!
 

Äntligen vår!

Äntligen har vi fått lite vårväder! Sällan har det väl varit så efterlängtat. Dagen till ära fick Axel känna på hur det är att vara ute, utan att sitta i vagnen. Det finns ju otroligt mycket spännande att upptäcka bara på vår lilla baksida! Under en obevakad millisekund lyckades han förstås proppa munnen full med jord, men han verkade rätt nöjd ändå.
 
 
När Axel har sovit har jag passat på att kratta och fixa lite ute, men jag kom som synes inte så långt som till altanen. Man måste ju hinna med att dricka kaffe också!

Fix och don

I helgen har vi roat oss med att köpa och montera ihop möbler. Detta är ett led i processen att förvandla vår 4:a till en 4,5:a och därmed ge Axel ett eget rum. I sovrummet har vi numera ett litet skrivbord och en rejäl garderob. Skrivbordet ska bli min lilla arbets- och pysselplats, och garderoben ska fyllas med sånt som inte längre får plats i klädkammaren när den förvandlas till Peters lekrum.
 
 
(I ärlightens namn byggde Peter ihop skrivbordet själv idag medan jag var ute i solen och promenerade med Axel och övade cykling med Alvin. Fin arbetsfördelning tycker jag!)

Axel 11 månader

Idag blev Axel-Paxel Gullefis 11 månader. Det är alltså bara en månad kvar till ettårsdagen, och därmed ett härligt kalas! Eftersom hela familjen är "sommarbarn" brukar vi alltid ha födelsedagskalas ute (oftast på altanen). Men nu när det fortfarande är snö kvar känns det väldigt avlägset. (Detta faktum tror jag dock att Axel är tämligen obekymrad över :-D)
 

Simhallen

Det är långt ifrån alltid vi kommer iväg på roligheter på helgerna, men idag gjorde vi en utflykt till simhallen. Småpojkarna inledde trevande med blev allt mer bekväma i vattnet ju längre tiden gick, och de hade riktigt roligt båda två. Tyvärr är simhallen här i stan ganska sunkig, annars hade aktivitetem fått högsta betyg.
 

Påsken i bilder


RSS 2.0