Skridskor

Vi anmälde Alvin till konståkningsklubbens skridskoskola som hade terminspremiär förra helgen eftersom vi har en idé om att han skulle tycka att det är kul att åka skridskor. Det var verkligen en Bambi på hal is som vi släppte ut på isen, men efter ett tag tog sig en av ledarna an honom och han åkte faktiskt lite själv. Även om han ville åka hem innan passet var slut så verkade han tycka att det var helt ok.
 
Den här helgen vägrade han dock att åka dit. En kombination av att vi inte skulle vara med honom på isen och att han var besviken över att han inte var lika bra som de på TV (konståknings-EM) var skälen. Men när vi föreslog att vi skulle gå bort och åka lite på dämmet en bit hemifrån blev han pepp. Kanske är det där han kommer att utvecklas till en fullfjädrad skrinnare?
 
 
 
 
 
 
 
 

Språkutveckling

Axels verbala förmåga är fortfarande väldigt begränsad, men vi glädjer oss desto mer när han gör framsteg. I helgen lärde han sig till exempel att viska och är sjukt söt när han gör det!
 
Hans vokabulär består av 'titta', 'dää' och 'tff tff tff' som betyder tåg. Alvin kom dessutom härom dagen på att han säger 'atjo' när han nyser. Med god vilja är vi alltså uppe i fyra ord :-D

RSS 2.0