Tränat

Jag är lite nöjd över att äntligen kunnat träna igen efter förkylning och andra förhinder. Det blev visserligen bara ett bas-pass men det var nog en utmärkt uppmjukning av de stela och passiva musklerna.

Annars är jag mest lycklig över att det äntligen tycks bli vår! Jag var ute och gick en sväng på lunchen och såg att de börjat sopa gatorna. Dags att ta fram cyckeln snart med andra ord!

Lyckad shoppingrunda!

Så var det åter måndag igen. Det har varit riktigt grått och trist ute idag, regn till och med! Men det är ljust en timme längre, trevligt!! Förhoppningsvis han dessa ljusare kvällar leda till lite mer produktivitet från min sida. Jag har en fantastisk förmåga att intala mig att det är kväll och parkera mig framför TV:n så fort det blir mörkt...


I helgen var mamma och pappa var nere och hälsade på och vi gjorde stan några timmar i lördags. Jag hittade en svart top som blir användbar vid framtida festliga tillfällen. Annars var jag mest med som sällskap.  Men idag däremot har jag fyndat! Äntligen har jag hittat ett grönt fint tyg till tavlan i hallen (jag har letat ett bra tag!). De hade också fått in superfina dörrmattor på Village, så jag var bara tvungen att inhandla en. Den kommer att matcha tavlan fint, och jag känner mig jättenöjd. Tänk va en liten shoppingrunda kan vara uppmuntrande ibland!

                                                             Matta

Jag har legat lite lågt på pysselfronten på sistone, bortsett från att jag har färdigställt en LO som legat och väntat ett tag. Den gjorde jag mest bara för att papprena är så fina! Förhoppningsvis blir det lite mer gjort den här veckan, men ikväll väntar en härlig hög med stryktvätt på mig.

                                                             65514-2

 


Så har man blivit bloggare!

Här tänkte jag skriva lite om mitt liv i allmänhet och mina pysselprojekt i synnerhet. Både gamla vänner och nya bekantskaper är hjärtligt välkomna att läsa!


RSS 2.0