Grattiskort

Jag fick äran att knåpa ihop ett bröllopskort, så det var bara till att leta fram pysselsakerna. Kul!
 
 
De tre små pärlorna symboliserar både tro, hopp och kärlek och fadern, sonen och den helige anden (brudparet är blivande präster). Denna detalj fattar förstås ingen annan än jag, men jag var nöjd när jag kom på det =)

Bröllop och mors dag

Igår var de här läckerbitarna på bröllop nere i Skåne.
Bilden är en del av vår present till mamma på mors dag som så lägligt inföll idag. (Hon är faktiskt själv fotografen, men kände inte till syftet när den togs)

Bästa kompisarna

De är periodvis utspridda över stora delar av syd- och mellansverige, men idag har vi för första gången haft alla barnens mor-/farbröder och "tanter" samlade hemma hos oss. Så himla roligt!
 
Vi har inte valt ut några faddrar till våra barn eftersom vi visste att dessa underbara människor skulle fungera som extra vuxna och kompisar oombedda. Men att de skulle visa sig så engagerade som de faktiskt är värmer mitt hjärta nåt enormt. Jag bad dem att posera på en bild och hoppas att de inte stryper mig om jag publicerar den här.
 
 
Att kalla tjejerna för tanter känns så klart märkligt, särskilt eftersom de är mycket yngre än vad jag är, men det är ordet de själva använder :-D
 

Axel 1 år

Så har vår älskade lilla bebis blivit en stor kille och fyllt ett år! Det har vi av olika anledningar firat i dagarna tre, med olika gäster varje dag. Det har varit helt fantastiska dagar och han har fått så många fina presenter. Tack alla!
 

Fånga dagen!

Helgens fina (men blåsiga) väder fick jag inte njuta så mycket av eftersom jag hade nån släng av galet ont i halsen och orkeslöshet. Därför har jag ägnat mig åt väldigt mycket utomhusvistelse idag när vi haft härlig försommarkänsla. Kaffe i solen, trädgårdsfix, picknick och lek på Skälby, joggingrunda, cyckeltur med Alvin... Underbart! Att huset ser ut som f-n har jag helt ignorerat. Det är ju en dag imorgon också.
 
 
Det krävdes förstås en djupdykning in i förrådet för att gräva fram solkrämer, sommarkläder och annat som vi plötsligt var i behov av. Så sent som förra veckan plockade jag undan de tjockaste vantarna och mössorna!

Tandsprickning deluxe

Axel fick ett helt gäng med framtänder lagom till halvårsdagen. Sen dess har det inte hänt någonting i munnen, förrän nu. När ettårsdagen nalkas verkar kindtänderna ha bestämt sig för att dyka upp i grupp de också. Det ser inte skönt ut!
 

Lite fint från trädgården

Vår lilla trädgård har bjudit på årets första "skörd". Jag tycker att pärlhyacinter är supersöta och de jag planterat på framsidan får stå där orörda, men de andra som växer lite halvvilt på baksidan har fått följa med in och pryda köksbordet.
 

Valborg

Valborgsmässoafton bjöd på massor av sol, men också massor av blåst. Vi begav oss som vanligt till Skälby där vi lekte en stund, tittade på djuren, köpte korv och pratade lite med kompisar vi sprang på. Men någon eld såg vi aldrig. På grund av blåsten väntade de med att tända, och när de väl gjorde det var vi redan hemma. Det är dock inget vi sörjer.
 

RSS 2.0