Hurtig vecka

Jag måste vara få berätta om min hurtiga start på veckan. I måndags var det premiär på gymmet (gruppträning), i tisdags blev det en kvällspromenad med en kompis, i onsdags spelade vi beachvolleyboll två timmar med jobbet, i torsdags var jag åter en sväng på gymmet och körde forza ( en timmes svingande med massivt trä-svärd resulterar i TRÄNINGSVÄRK kan jag lova!) Förhoppningsvis är jag i lite bättre form inom kort!

Idag har jag dock mest gått inne och mosat, iklädd pyjamasbyxor, men det har varit rätt skönt det också! ;-)

Bröllop

Igår var vi uppe i Nässjö på bröllop. Det var lite synd om dem eftersom det fullkomligt spöregnade mest hela tiden. Men det var ett vackert brudpar och en trevlig fest. Och det sägs ju att regn i brudkronan betyder tur så vi får väl hoppas på det!

Jag blev uppbjuden för en bugglåt, vilket var kul eftersom det snart är tio år sen det begav sig. Tydligen gick det ganska bra, eftersom flera andra par lämnade dansgolvet för att titta på oss. Hihi. Men fasen va jobbigt det var. Det känndes som att luftrören skulle börja krampa... Med andra ord hög tid att börja träna nu!! (Tur att jag var och köpte ett träningskort häromdagen, nu finns det ingen åtevändo!)

Det visade sig att varenda Nässjöbo skulle åka taxi samtidigt som oss i natt, så det slutade med att vi fick traska till lägenheten vi skulle sova i. Visserligen inte så långt, 2 kilometer kanske. Men efter att ha haft min högklackade partyskor på mig över tio timmar, varav ett par på dansgolvet hade jag ooont i fötterna. Så jag får väl erkänna att jag inte var på mitt soligaste humör när grabbarna jag hade sällskap med traskade iväg i god fart, och dessutom hade mage att gnälla över att DE hade ont i fötterna ;-)

Tyvärr gjorde vädret under dagen att det var väldigt svårt att få fina bilder. Det var så mörkt att blixten gick igång automatiskt utomhus till och med...

Men jag för de nyfikna bjuder jag på två bilder ändå...

65514-54   65514-55

Egentligen helt misslyckat med paraplyerna i vägen, men jag tycker att det blev en ganska talande bild!

Då och nu!

Efter lång väntan har jag äntligen varit och klippt mig idag. Visserligen bara topparna, men det var välbehövligt! De senaste dagarna har jag och Lovisa delat med oss av foton sen Melodifestivalen. När jag letade efter dem hittade jag en bild av mig när jag precis hade klippt av mig håret (ett och ett halvt år sen ungefär). Jag tänkte att jag skulle bjuda er på den tillsammans med en bild jag tog idag. Vad tycker ni, kort eller långt?? (Bortse från lockarna, det är bara frisören som hade lite roligt!)

Ny frisyr 1  65514-53

Det här med självporträtt är inte helt enkelt! ;-)

Vad som händer...

Oj, har visst inte skrivit nåt här på att tag... fast jag har ju knappt varit hemma, så det är nog inte så konstigt! Förra veckan var vi på stadsfesten två kvällar i rad. En gång själva och en gång med goda vänner. Det var väldigt trevligt. Fast det är ju synd att det krävs ett sånt arrangemang för att man ska masa sig ut på stadens gator... en fika eller öl nere på stan är ju egentligen varken svårt att ordna eller särskilt dyrt! Det får nog bli skärpning i ledet. ;-)

I helgen var vi uppe i Oskarshamn för att gå på sommarfest hos sambons föräldrar. Förutom regnet och några kommentarer som gjorde mer skada än nytta så var det en väldigt trevlig fest. Det var folk i alla åldrar. Vuxna och ungdomar om vartannat. Det var till och med liveband! Vi får väl hoppas att detta blir tradition, för det verkar ha varit mycket uppskattat.

Annars rullar allt på. Jag går bara och hoppas på att solen och värmen ska komma tillbaka en liten stund till. Jag har inte solat eller badat sen i mitten på juli!

Nya LO:s

Jag har fått lite gjort senaste veckan, särskilt i helgen då jag fick ihop två LO:s vilket är mycket för att vara jag. Sightseeing-LO:n gjorde jag på träffen i Torsås i lördags, med lite hjälp av Saras QK =). Western-LO:n slängde jag ihop på kvällen efter träffen (lustigt hur kreativiteten kan vara igång så väl efter såna maraton-pass!) och är gjord efter Sannas skiss.

Partypinglor

Sightseeing
Jag var faktiskt med på resan jag också, fast bakom kameran! ;-)

Wild Wild West

EM i friidrott

Nu har jag suttit och tittat på inför-programmet till EM i friidrott. Åh va kul att det drar igång nu!! Jag är, liksom sambon, ett stort fan och tycker att friidrott är jättekul att kolla på. Jag hade så gärna varit i Göteborg nu... men jag ska följa tävlingarna så gott det går i alla fall. Det finns ju TV, radio och Internet =)

Go Sweden!

Lite scrapnytt

Imorgon bär det av till Torsås på träff. Det ska bli kul att få träffa ett gäng likasinnade. Förhoppningsvis får jag något gjort också! ;-)

Senaste tiden har jag ägnat mig åt att möblera om i mina album, eftersom jag äntligen har fått tag på klara plastfickor!! I samma veva har jag passat på att fixa till några LO:s som varit fel på nåt sätt. (som fel datum, fel år, saknade detaljer...). Det bär mig egentligen emot att hålla på att ändra på redan avslutade LO:s, men vissa saker störde jag mig på varje gång jag såg dem, så det gav mig lite lugn i sinnet  att fixa till det.

Lite nytt har det blivit i alla fall;

Du och jag

En skamlös liftning av AnnaG:s fantastiska LOVE-LO. Det här är en av de snabbaste och roligaste LO:s jag gjort hittills!

Möhippa 1    Möhippa 2

Idén till detta fick jag från en annonsutmaning under croppen på Scrappiz för några veckor sedan. Äntligen fick jag något gjort av alla dessa bilder som legat och hånflinat åt min oförmåga att göra något av dem tidigare! Egentligen ville jag inte alls ha den där spetsen där, men ibland händer det olyckor under arbetets gång som måste kamoufleras på ett eller annat sätt ;-)

Back to work

Semestern är över för den här gången och plikten kallar. Men det känns helt ok. Det kan ju bero på att jag har ett nytt jobb som jag inte hunnit tröttna på än ;-)

I helgen var vi nere i Karlskrona på en liten mini-weekend. Det var väldigt trevligt att bara komma iväg lite bara vi två. Vi gick på stan en sväng, men fy så utplockat det var. Man får nog vänta några veckor med att shoppa tror jag. Så vi ägnade oss åt att turista på riktigt istället. Vi besökte marinmuseet, amiralitetskyrkan och fredsstenen i Brömsebro (på hemvägen).

På kvällen var vi fiffiga nog att inse att ett oväder var i antågande så vi satt oss inne på en restaurang, och fick ett jättebra fönsterbord eftersom alla andra satt på uteserveringen. Men oj så avundsjuka de var på oss när himlen öppnade sig och de fick rusa in!! Vi satt kvar vid vårt fina fönsterbord hela kvällen och njöt av sällskapet ;-)

Karlskrona 1
Amiralitetskyrkan och jag

Karlskrona 2
Fredsstenen och Peter

RSS 2.0