Vi behöver cyklar

Igår förmiddag var vi på Lattjo Land. Där finns hur mycket som helst att roa sig med, men Alvin ville bara vara bland cyklarna (trots att han inledde dagen med att slå munnen i en cykelram, med blodvite som följd). Det är nog dags att skaffa en trehjuling till honom nu!Våra egna cyklar är dessutom långt ifrån toppskick, så det kanske rent av får bli ett trippel-inköp framöver.

En egen spis

Peter kom hem härom dagen och berättade att han klickat hem en Brio-spis till Alvin så att han skulle få något nytt och roligt att leka med. Han tyckte nog synd om honom eftersom han var/är så trött och hängig. Den kom hem lagom till deras lediga dag i torsdags då förskolan var stängd, och som han har donat med sin spis sen dess!


Fredagsmys

Så här mysigt hade grabbarna det i fredags eftermiddag efter jobb/förskola. Alvin är fortfarande inte piggelin efter alla sjukor, och pappa tog tillfället i akt.


Vad gör Alvin?

Nästa vecka är det dags för utvecklingssamtal på förskolan. Inför det ska vi skriva ner några saker som Alvin brukar göra hemma. Det är inte särskilt svårt att definiera favoritsysslan. Städning! :-DVad ska det bli av denna goding?

Mer krassligt

Lagom tills att Peter och jag tömt magarna färdigt blir Alvin hostig och hängig. De ringde från dagis idag efter att att han somnat i en stol mitt i förmiddagsleken. Det blir inte mycket jobbat just nu... Lyckligtvis kommer mamma och pappa och hjälper oss med VAB:en imorgon.

Nya kort

I helgen fick två kort nya ägare
Krassligt

Just nu snurrar både förkylnings- och magsjukebaciller hemma hos oss. Vi känner oss mer eller mindre krassliga alla tre. Men vi försöker vila oss i form och hoppas på att vara tillbaka i topptrim snart!


Hej då vintern!

Jag fick ett par ordentliga vinterkängor i julklapp, och de har hållit mina fötter varma och torra i princip varje dag sedan dess. Men nu hoppas jag att de snart har spelat ut sin roll för den här säsongen. Nu vill vi ha vår!
Ett grattiskort

Ett grattiskort som bytte ägare i helgen.


RSS 2.0