En väldigt lyckad shoppingrunda

Häromdagen sken solen från en klarblå himmel för första gången på mycket länge. Jag kunde då inte motstå frestelsen att ta en långlunch och ägna mig åt lite shopping på stan. Så här i efterhand känner jag mig mycket nöjd med detta. Dels för att vädret var så fint, men framför allt för att jag fick tag på nästan allt jag sökte. Bland annat fick jag tag i underkläderna jag varit på jakt efter hela sommaren! En annan rolig sak var att Albrekts guld hade rea-final. Så jag impulshandlade sex stycken kandelabrar till bröllopsfesten. Jag tror att det blir maffigt att duka med dem. (Ja, jag ska låta bli att klaga på reor i fortsättningen!)

Jag kom alltså tillbaka till jobbet ganska mycket fattigare, men ändå mycket nöjd!

65514-181

Alla kommer!

Jag är så himla glad just nu. Tidigare ikväll tackade de sista ja till bröllopet, vilket innebär att alla vi bjudit kommer! En sådan uppslutning hade jag inte räknat med, så jag är glatt överraskad =)

Nu får vi bara hoppas att ingen får förhinder i sista minuten och att alla kommer laddade för party den 22:e!

Lugnet före stormen

Efter några veckor med intensivt bröllopsplanerande har det nu lungat ner sig en aning på den fronten. Det känns faktiskt som ett välbehövligt andningshål. Det kan vara väldigt tröttsamt att fatta alla dessa tusentals beslut som måste fattas!

Självklart finns det fortfarande gott om lösa trådar, och det kommer nog bli intensivare snart igen, men det känns som att det mesta är under kontroll. Förra veckan blev i alla fall hindersprövningen klar. Vi fick ett brev där det klart och tydligt stod att vi får gifta oss med varandra, Det var ju för väl det! =)

65514-180

Skokartong i nytt fodral

Jag är egentligen inte särskilt förtjust i slut-rean som alla butiker har i slutet av varje säsong. Det är visserligen billigt, men vad spelar det för roll när det bara är en massa skräp kvar?! Känns knappast som fynd!

Men förra veckan gjorde jag faktiskt ett kap. Jag var på jakt efter presentpapper och hittade en rulle på Åhlens för det överkomliga priset 7:50 kr! Jag fattade inte ens att den var med på rean så det blev en glad överraskning i kassan =).

Pappret kom till användning direkt då en gammal skokartong förvandlades till en förgylld förvaringslåda.

65514-179

So you think you can dance!

Ni har väl inte missat att de visar en ny säsong av So you think you can dance på femman!? Jag bara älskar det programmet, dansnörd som jag är =). Jag blir så sjukt sugen på att börja dansa igen när jag ser det programmet, särskilt pardans, men jag har tyvärr väldigt svårt att se att Peter skulle följa med på danskurs. ;-) Tur att programmet finns i alla fall!

Inbjudningskorten

Kom på att jag inte visat inbjudningarna vi skickade för en dryg vecka sedan, så här kommer en bild på ett av dem.

65514-178

Det blev en väldigt enkel variant med kraftigt vitt papper (som högskolans repro tryckte för en billig penning!), tapet med pärlemorskimmer (syns inte här tyvärr), ett organzaband och ett satinband.

Ständigt detta bröllop

Senaste veckan har varit extremt bröllopsfokuserad för vår del. Observera att jag skriver 'vår' del. Blivande maken har faktiskt vaknat upp ur dvalan och deltagit riktigt engagerat! Vi ligger numera ganska bra till tidsmässigt efter att följande prickats av på listan i veckan...

* Inköp av handväska
* Färdigställande av önskelista
* Inhandling av vin och öl
* Beställning av tårta
* Inspektion av festlokalen
* Möte med prästen
* Färdigställande av hemsida (hem.bredband.net/ulrikaopeter)
* Utskick av inbjudningar (+mottagande av några ja-svar!)
* Utprovning och bokning av Peters kläder
* Beslut om ringens utformning
* Beställning av ring (i sista minuten för egen design...)
* Beslut om musik för in- och utmarch
* Inköp av gästbok

Dessutom har vi hittat ett efternamn som vi gärna vill använda (återstår dock att forska i om det är möjligt), diskuterat mat och servering med cateringfirman (som gick sådär, kräver vidare funderande) och nästan fått ett ja angående solosången i kyrkan.

En bra bit på väg med andra ord, men fortfarande många moment och beslut kvar ;-)

Veckan som gått

65514-175
65514-174


65514-177

65514-176

Tillbaka vid datorn

Jag har inte gått under jorden, utan har bara varit bortrest och därmed borta från både dator- och TV-skärmar i över en veckas tid. Men nu är jag alltså tillbaka. Senaste veckan har bestått av musikfestival, 30-års fest, utflykt till Helsingborg/Helsingör, en del möten inför bröllopet och självklart en massa tid tillsammans med familj och vänner!

RSS 2.0