Sommarfeeling

Såna här soliga och varma kvällar vill man inte gå in!


Mors dag

Till alla härliga mammor. Hoppas ni haft en fin mors dag!


Mer högtryckstvätt

Jag roar mig med en favorit i repris, fast på baksidan den här gången. Det gör viss skillnad!


Grattiskort

Jag knåpade ihop ett grattiskort härom veckan. Det fick följa med på festen.


Ölands djurpark

I helgen gjorde vi en liten utflykt till Ölands djurpark. Det var bara själva djurparken som var öppen, men det räckte gott för oss. Alvin tyckte att det var kul att titta på djuren, men för hans del hade vi nog lika gärna kunnat åka till en bondgård. Alla levande djur är ju nya och spännande för honom! Han hade i alla fall väldigt roligt och somnande som en stock i vagnen efter ett par timmar.


Det var roligt att få se en livs levande "umpa"!

Det här med foton...

Jag: Ställ dig där borta så ska jag ta ett kort!


Alvin: Nu måste jag se hur det blev!


Inte helt lätt att få till bra bilder på en snart tvåårig skruttman :-D

Gunga

Gungorna på lekplatsen utanför oss är tillfälligt nermonterade. Tur att det finns andra på promenadavstånd. Alvin börjar för övrigt bli skeptisk till bebis-gungor som man sitter fast i. Bättre då att gunga med pappa =)Fika på stan

I lördags bjöd jag mina killar på fika på stan. Det gick faktiskt över förväntan. Peter och jag fick dricka upp kaffet i det tempo vi själva önskade, och jag tror inte att vi störde en enda människa!Det är sällan vi har en heldag där vi inte har något inbokat, men i lördags ägnade vi oss bara åt att umgås. Det var så mysigt att få lite kvalitetstid med bara oss tre!

Bästa affären!

Igår var vi på Coop för att titta på grillar. Bredvid dem fanns den här avdelningen. Fatta vilken lycka för en kille som älskar cyklar! Han provsatt alla han kom upp på och Peter och jag kunde titta på grillarna helt utan oro att han skulle springa iväg. Win - win!


Det där med att han får en sån här cykel först nästa sommar verkade han inte ha någon som helst förståelse för :-D

Rolig helg

Ikväll är vi en aningens sliten trio, men så har vi också en väldigt rolig helg bakom oss. Peter och jag har varit på 30 års fest med aktiviteter och gott att dricka. Alvin har istället kört hårt hemma hos farmor och farfar.Det är riktigt skönt att det blivit varmare igen efter veckans köldknäpp!

Plattvätt

Vi har lånat en högtryckstvätt och jag har gått loss med den på våra plattor på framsidan. Det var ett digert arbete och jag blev ordentligt skitig. Men plattorna blev rena!Om jag får arbetslust nån annan dag kanske jag gör ett försök att få bort återstående mossa och ogräs mellan plattorna. Om inte kan jag leva med det.

Valborg

Vi gjorde inte så stor sak av Valborgsfirandet igår, men en tur till Skälby blev det. Det blåste riktigt kallt och Alvin var extremt rastlös så vi blev inte så långrandiga, men det hör ju till att man ska titta på en eld!


När vi kom hem och skulle starta grillen upptäckte vi att vår trotjänare elgrillen inte hade överlevt vintern. Två gånger gick strömmen i hela huset innan vi insåg att den hade gjort sitt. Ytterligare en sak att sätta upp på inhandlingslistan med andra ord!

RSS 2.0