Julen i bilder

Bortsett från en kräksjuka i mellandagarna som jag gärna varit utan har vi haft en supermysig jul uppe i Oskarshamn.


God Jul!

God Jul alla vänner och läsare av den här bloggen!

Dagispynt

Den vackraste toapappers-rullen jag någonsin sett. Mammahjärtat smälter =)


Julkort

Årets julkort. Inga krusiduller.


Några fler kortTvå Grattis-kort och ett Välkommen till världen-kort som fått nya ägare på sistone.

Lucia på dagis

Idag var vi på vårt första lucia-firande på dagis. Det var en väldigt mysig start på dagen! De små barnen på Alvins avdelning hade inte varit med och övat på genomförandet av luciatåget, men de som ville fick vara med. Alvin tyckte att det var väldigt spännande med de utklädda stora barnen, så han tvekade aldrig över att hängda med i tåget.

Alla barnen var urgulliga, men två utmärkte sig lite extra. Den ena var en liten tjej som sjöng så högt och tydligt att hon till och med överröstade lärarna. Den andra var Alvin som jublade och klappade händerna efter varje sång! :-DEfter framträdandet stannade vi kvar och fikade en stund. Inte illa med kaffe och lussebulle kl 07.30! Tyvärr blev de flesta barnen ledsna när föräldrarna var tvungna att gå till jobbet, de hade nog trott att vi skulle stanna hela dagen. (Enligt personalen lugnade de dock ner sig ganska snart!)

Lucia

Imorgon är det Lucia och vi har övat hela helgen.


Julgran

Medan Alvin sover middag har vi fixat en liten överaskning. Det ska bli roligt att se vad han tycker om den!(och jag har äntligen fått igenom min önskan om en riktig gran!)

Uppvaktingar

Min hjärna är alltid full av tankar på presenter och gratulationskort så här års. Det är fars dag, mammas födelsedag, pappas födelsedag, ena broderns födelsedag, en kompis födelsedag, en svägerskas födelsedag... Sen kommer julen med tillhörande presenter och kort som grädde på moset. I år kompletteras dessutom serien av uppvaktningar med två 30-års fester och en liten nyfödd bebis. Det är en jätterolig tid, men oj vad svårt det är att kläcka briljanta idéer till varje tillfälle!

Två av korten som givits bort på sistone.
En liten sjukling

En ögoninflammation gör att skrutt-mannen inte kan gå till dagis, så han och jag roar oss bäst vi kan hemma idag. Ögonen rinner, och näsan likaså, men humöret är det (för det mesta) inget fel på som tur är!


Hej mitt vinterland!

Senaste veckan har det kommit massor med snö, och det fortsätter komma så det blir en del skottning. Alvin ser och lär och hjälper gärna till!
RSS 2.0