Nytt skåp

Till min stora lycka har vi bytt ut det gamla vitrinskåpet (som jag köpte till mitt flickrum för väldigt länge sedan) och inhandlat ett nytt skåp - med täckta dörrar! Jag har velat göra detta byte länge, men när jag såg ett jättefint skåp hemma hos ett par kompisar härom veckan fick jag så mycket inspiration att det äntligen blev gjort.

Egentligen hade jag velat köpa ett gammalt skåp och måla om det. Men efter moget övervägande insåg jag att det inte var någon bra idé att ge sig på sådana projekt inne i lägenheten. Det får helt enkelt vänta tills den dagen vi har ett eget hus, där man kan vara ute i trädgården eller i garaget när man slipar och fixar.

Att hitta ett skåp som passar vårt brunlaserade furubord var dock inte det lättaste. Någon har visst bestämt att ek och valnötsfaner är mycket trendigare...

Till slut hittade jag i alla fall ett mörklaserat skåp på Rum Interiör. Med hjälp av mina föräldrars stora kombi och deras muskelstyrka fick jag hem det i fredags. Sedan dess har jag inte varit hemma när det varit dagsljus, så jag har inte kunnat fota det än.

Men ni kan ju få se mitt gamla skåp som efter en Blocket-annonsering har flyttat hem till en herre som behövde precis ett sådant. Han var och hämtade det i söndags, vilket innebar att vi slapp besväret med att göra oss av med det. Tänk så bra det kan bli!

65514-241

Härlig helg!

Helgen har varit helt underbar. Jag har träffat så mycket folk på så få dagar, och det har varit jätteroligt! Möten med trevliga människor förgyller verkligen livet. Jag lider visserligen av viss sömnbrist, men det  har det helt klart varit värt.

Personalfesten var lyckad. Middagen igår likaså. Dessutom har jag hunnit med att ta det lugnt tillsammans med mamma och pappa och att hälsa på hemma hos en gammal kompis. Hennes äldsta son, som är tre och ett halvt, är urcool. Hans största idol är "Bosse" (dvs Bruce Springsteen) och han kollar hellre på konserter med honom än på barnprogram. =)

Nu ska jag spendera söndagskvällen i soffan tillsammans med min make!

Party!!

Helgen kommer att gå i partyts tecken. Ikväll har vi personalfest, så då blir det till att äta mat, dricka lite vin och svänga sina lurviga tillsammans med damerna och gubbsen på jobbet. Förra årets fest var mycket trevlig, så jag hoppas på en lyckad kväll!

Imorgon bär det av till Oskarshamn där jag ska hälsa på mor och far och en kompis (med en liten bebis och en storebror). Kvällen kommer att spenderas med ett gäng härliga tjejer. Även detta skulle kunna mynna ut i god mat, en del vin och rent av lite sväng med de lurviga. Vem vet?!

                               65514-239
                      Foto: www.cocktailguiden.com

Lite nytt...

65514-237
65514-238

Gräsänka

Idag klev jag upp ohyggligt tidigt (03.30) för att skjutsa Peter till jobbet. Han och en kollega skulle köra upp till huvudstaden för en två-dagars utbildning. Detta innebär att jag för ovanlighetens skull är gräsänka. Det är faktiskt ganska skönt att ha en kväll för mig själv, även om det kommer att kännas lite tomt i sängen i natt.

De visar till min stora glädje lite konståkning på TV ikväll. Alldeles utmärkt när jag har 100 %-ig makt över fjärrkontrollen. Hoppas bara jag orkar hålla mig vaken tills dess!!

Ha en skön kväll mina vänner.

Tavla i skick som ny

Jag har förälskat mig i björk-mönster som finns på det mesta just nu. Därför blev jag extra glad när jag hittade ett läckert björk-tyg på Åhlens i veckan. Det passade alldeles utmärkt på min tygtavla som därmed fick en helt ny look. En bonus är att hallen nu känns lite ljusare eftersom tyget har så mycket vitt i sig!

65514-235

Stormen har bedarrat

Liksom stora delar av landet hade vi en ordentligt blåsig dag igår. Vi var inne på stan en sväng, och det var väldigt roligt att spana in alla som kämpade med att hålla ordning på sina kassar och hårsvall! När jag vaknade i morse var det dock åter lugnt och stilla ute.

Tydligen blev inte ovädret så farligt som befarat, vilket vi nog ska vara glada för. Förra året, när Per-stormen hade dragit förbi, såg det ut så här...
65514-234
Jag tänkte gå ut och powerwalka lite senare idag. Då får jag se om blåsten lämnat några spår efter sig den här gången.

Inspiration

Ibland får jag frågan varifrån jag får idéer till mina LO:s. Svaret på det är i de allra flesta fall andra tjejers alster. Det finns så himla många som är så grymt kreativa och har den goda smaken att dela med sig i bloggar och på forum. I exemplet nedan har jag låtit mig inspireras av Peterlinas snygga nyårs-LO. Vissa saker har jag stulit rakt av, medans andra blivit helt annorlunda.

65514-233

Nyskapat

En enkel LO jag slängde ihop härom kvällen.

65514-232

Julen är ute

Lika roligt och mysigt som det är att dona och plocka fram julsaker innan jul, lika trist är det att plocka bort allt när julen är över. I helgen åkte i alla fall det sista ut för den här gången, och ersattes bland annat av en bukett med tulpaner. Härligt!
65514-231

Sol!

Det är knappt att man kan tro det... men vi har faktiskt sett solen idag!! Förutom att det ovanliga ljuset med all önskvärd tydlighet gjorde vissa skavanker synliga (dammråttor, brödsmulor, oansade ögonbryn...) så var det fantastiskt glädjande att få uppleva några timmars solsken. Jag fick till och med med mig maken ut på en promenad!

65514-230

Solsken en gråmulen dag

Det har varit hopplöst gråmulet lite väl länge nu tycker jag. Därför kan det ju passa bra att visa er en LO jag gjorde för ett tag sedan som visar att himlen faktiskt kan vara blå ibland. (Ifall ni liksom jag börjar glömma hur det ser ut!)

65514-229

Bowling och party

Vi är inte ute och partajar särskilt ofta nu för tiden, men i helgen var vi minsann ute och svirade lite! En kompis hade dragit ihop en härligt gäng som samlades för lite discobowling på Harrys. Jag är verkligen jättedålig på att bowla, men det var väldigt roligt ändå.

Efter bowlingäventyret följde ett antal timmar med mycket skratt och en del vin (i en fantastiskt läcker lägenhet inne i stan) innan vi avrundade kvällen med att gå tillbaka till Harrys och svänga våra lurviga en stund. Det var verkligen en toppenkväll, och precis det vi behövde efter att ha gått runt hemma och mosat i mysbyxor hela helgen! =)

65514-228
                                                                                            foto:www.barnistan.se

Summering av året som gått

Så här i nyårstider är det brukligt att se tillbaka på året som gått. Jag passar på att göra det nu när det nya året är knappt ett dygn gammalt och det förra fortfarande finns nära till hands i minnet. För min del har 2007 varit ett väldigt bra år. Vi har bland annat ett underbart bröllop, en härlig bröllopsresa och en mycket trevlig skidresa att se tillbaka på med glädje.

65514-227

Förhoppningsvis blir även 2008 ett spännande och roligt år!

RSS 2.0