Sugen på glögg

Idag var det världscup-premiär för slalom-tjejerna. Jag satt bänkad framför TV:n och följde tävlingen med spänning. Förutom konståkning är utförsåkning en av vinterns stora höjdpunkt på TV-fronten! (Nörd-varning, jag vet!!) Men jag tyckte att det var nåt som saknades, och det tog ett tag innan jag kom på vad det var... glögg!! Vi brukar ofta värma glögg och krypa upp i soffan och titta på skidåkarna, så jag har tydligen börjat förknippa dessa saker med varandra.  Men jag ska nog ta och vänta ett litet tag till innan jag köper hem första flaskan. Det är ju inte så kul att vara trött på glögg redan innan jul!

Uppdatering

Oj, den här stckars bloggen har jag visst glömt bort! Det kan kanske bero på att jag inte haft nån direkt pyssel-lust på sistone. Idag har jag i alla fall beställt ett gäng nya foton. Förhoppningsvis kan det kicka igång lite energi och skaparlust!

Men det har också hänt en del som gjort att jag haft annat att tänka på. Det har bland annat varit en väldigt intensiv period på jobbet då jag har varit med och arrangerat ett stort event med en massa kinesiska och svenska politiker och affärsmän. Om det är någon som haft med kineser att göra tidigare vet att man kan bli gråhårig för minde. Vi har lite olika sätt att resonera om man säger så! Men jag har lärt mig väldigt mycket, har haft ganska roligt på vägen, och har numera en hel del flextid att ta ut! =)

Det största är nog ändå att jag och Peter har förlovat oss. Tanken är att det ska bli bröllop nästa höst! Det är väldigt svårt att inte sätta igång och planera minsta lilla småsak redan nu, men jag försöker lägga band på mig. Inte minst för att jag antagligen kommer hinna ångra mig tusen gånger innan det faktiskt är dags ;-)

RSS 2.0