Somna mitt i maten

Igår hände det för första gången. Alvin somnade mitt i maten =)


Trädgårdsfix

Idag känns det riktigt höstigt i luften, trots att det fortfarande är augusti. Vi inledde dagen med lite fix i trädgården och Alvin ville naturligtvis hjälpa till.


Lite ledset

Vi är inne på andra och sista veckan av inskolningen vilket innebär att föräldrarna lämnar barnen korta stunder. Det här momentet har vi inte alls oroat oss för eftersom Alvin alltid varit så självständig. Men nu är det tydligen annorlunda, han har blivit så ledsen att lärarna varit tvungna att hämta oss både igår och idag. Det känns i hjärtat kan jag säga! Jag hoppas verkligen att det går bättre de närmaste dagarna, för på måndag är det skarpt läge.

Inskolning på förskolan

Idag nådde Alvin en milstolpe i livet, han blev nämligen förskole-kille i och med att inskolningen började idag! Han tog det hela med ro och promenerade mest runt och undersökte lokalerna (och sina nya kompisar). Vi var bara där i en timma idag, men jag känner redan att det kommer att gå fin-fint att lämna honom där sen. Nu behöver bara jag inse att han blivit så stor redan!


På väg hem från förskolan. Lite regnigt och blött, men vad gör väl det!?

En albumsida!

När jag fyllde år fick jag ett fint foto på mig och Alvin av en kompis. Jag blev så glad för det att jag var tvungen att plocka fram pysselsakerna.Tack Emma för det fina fotot. Hoppas det känns ok att jag "slaktat" det lite!

Konst på väggarna

Resultatet av Alvins målning härom veckan tyckte jag var för fint för att hamna i en byrålåda. Nu har vi bästa konsten på väggen i vardagsrummet istället.Borgholm

Dagen har bjudit på jättefint väder, så vi bestämde oss för att ta en tur till Borgholm för första gången i år. Det blev som vanligt lite shopping och lite glass! Eftersom det är sista semesterdagen idag kändes det kul att göra en liten utflykt.


Jag gjorde ett försök att förevliga mina fina killar tillsammans, men Alvin satt inte stilla i pappas knä mer än en millisekund så jag hann inte riktigt med!

Finbesök

Igår hade vi finbesök av Vincent medan hans mamma var på möte. Därför hade vi två små grabbar vid middagsbordet. Hur söta som helst!


Förrådsrensning

Vi är inne på sista semesterveckan och har roat oss med att röja i förrådet. En massa garderober och annan bråte har rivits och lämnats på tippen, och en del ny förvaring har inhandlats och monterats. Detta är ett av de sista projekten i huset innan vi känner oss "färdiga" så det känns skönt att få det ur världen!

Alvin hjälper naturligvis till på sitt sätt.

Kosta Outlet

Igår tog vi en utflykt till Kosta Outlet. Tanken var att vi skulle komma ut och se lite annat, och förhoppningsvis köpa lite bra saker inför hösten. Jag blev dock ganska besviken på utbudet. På damavdelningen hittade jag ingenting, och på barnavdelningen lyckades vi (med personalens hjälp) bara hitta tre (3) plagg i Alvins storlek och de var inte ens särskilt fina. Vi fick åtminstone tag på ett vinterställ till Alvin och ett par joggingskor till Peter och det var ju bra det!Trevligt sällskap hade vi också =)

RSS 2.0