Inte så mycket pyssel just nu...

.... men det händer lite annat i livet som jag behåller för mig själv en liiiten stund till.

Just nu är jag väldigt sugen på att piffa till balkongen lite, men det är lite svårt att hitta idéer när jag redan bestämt mig för att jag inte tycker om den =/

Snart är det i alla fall helg, långledigt till och med. Mycket trevligt!

Tjejsnack v. 17

Läsvanor:

1. Läser du mycket?
Nej inte särskilt, åtminstone inte böcker. Om jag nån gång får semester kanske...

2. Nämn tre av dina favoritböcker
Har inga favoriter, så tråkig är jag ;-)

3. Har du någon gång funderat på att skriva själv?
Inte en bok, men däremot journalistiskt.

4. Är du med i någon bokcirkel/bokklubb?
Nope

5. Köper du oftast pocket eller inbundet?
Pocket, både billigare och smidigare.

Tjejsnack

Nya alster

Idag var vi varit ute på cyckeltur. Eftersom Peter var snäll och fixade mina däck nu i veckan blev det en trevlig tur. Vi har första gången varit ute vid Värsnäs... ett ställe jag knappt kände till, men som var fullt av folk så här en solig vår-söndag. Det roligaste var att vi testade att köra en annan väg hem, och då var det hur nära som helst. Det är t o m gångavstånd ut dit, och vi har inte haft en aning! =)

Jag har hunnit knåpa ihop några nya LOs de senaste dagarna också. Här är resultatet;

Park Life 1Park Life 2




Tomtar

Vitsippor

Idag har vi ägnat oss åt vårstädning. Jag har tagit mig an att putsa fönster. Herregud vilken skillnad det blev!! Allt ser så klart och färgglatt ut nu när man tittar ut genom fönstren. Kanske borde göra det lite oftare?! ;-)

Passade på att vårstäda mig själv lite också. Skrubbade hela kroppen och vårdade mina stackars förträngda fötter. Nu är jag redo att möta våren och sommaren!

Vi var ute och promenerade lite förut och jag fick syn på vitsippor, helt utslagna! Förra helgen hittade vi knappt blåsippor så här går det undan vill jag lova!!

Nu ska vi krypa upp i soffan och dricka kaffe!


Vitsippor

Påsk

Kom på att jag inte nämnt nåt om hur påsken var... Det var en alldeles strålande helg. Fint väder, trevligt umgänge med familj och vänner, god mat och långa promenader. Jag gillar faktiskt påsken bättre än julen. Inte så många måsten och massor med dagsljus!

På pysselfronten har jag tagit upp ett korsstygnsbroderi som legat i dvala ett tag. Men med tanke på vilken takt det arbetet framskrider dröjer det nog länge innan ni får se resultatet! När jag påbörjade det skojade jag om att det nog inte blir klart förrän jag får barn, börjar misstänka att det inte var så illa uppskattat trots allt... ;-)

Organiseringsryck

Igår fick jag värsta organiseringsrycket. Det började med att vinterkläderna fick flytta in i klädkammaren. När de var borta såg jag hur stökigt det var på byrån i hallen. Vissa saker som låg där skulle egentligen vara i verktygslådan, som var sjukligt överfull och oorganiserad. Alltså fick den sig en städomgång. I verktygslådan hittade jag en kniv som skulle passa utmärkt i pyssellådan, som fick en rensning av bara farten, liksom skrivbordet... Blir lite trött på mig själv ibland, ingen mer än jag kommer ju att märka nån skillnad! (Fast tänk så mycket lättare jag kommer hitta saker nu...)

Mitt i alltihop gick ju Färjestad och vann SM-guld. Glada miner hemma hos mig mao!

Glad Påsk!

Så var påsken här... jag hoppas på mycket god mat och massor med solsken! Vi drar iväg till hembygden över helgen så jag tar paus både från pysselbordet och från bloggen. Önskar er därför en riktigt glad påsk!!

Påsk


Massproduktion

Idag har jag börjat massproducera påskkort. Inspirationen tryter så alla får likadana i år. Tyvärr har jag inte hunnit få alla klara, trots mass-tekniken. Får ta och avsluta projektet imorgon kväll istället... ingen anledning till oro, det är ju fleeera dagar kvar till påsk! ;-) Så här kommer de se ut i alla fall;

Påskkort


Ikväll har vi haft besök av mamma och pappa. De var snälla och åkte och hämtade M och Z vid tåget, och passade på att komma förbi och fika. Det var roligt, vi får ju inte besök så ofta! Annars glädjer jag mig mest åt att det är kortvecka... bara tre dagar kvar att jobba den här veckan!

Fest

I helgen har vi varit i Växjö och festat tillsammans med mina bröder och andra goda vänner. Vi är ju inte ute särskilt ofta längre så det var riktigt roligt att partaja loss lite. Jag är mycket nöjd över att jag inte ens var bakis i förmiddags! Det blev en hel del förfest-foton, men dem besparar jag er. Däremot kan jag bjuda på en bild av mig och sambon. Visst ser vi ordentliga ut?! ;-)

Fest


Påskkort

Idag har jag äntligen fått tummen ur och börjat tillverka påskkort. De blev inte så "påskiga", men jag tänkte kombinera dem med en allmän vår-hälsning så de blir nog bra. Dessutom har ju mina paljetter kommit till användning igen. De är så kul att jobba med tillsammans med pärlor!

Vi har förresten fått en bröllopsinbjudan. Sånt är alltid kul! Det blir i slutet av sommaren så jag har ju en stund på mig att fundera över vad jag ska ha på mig! ;-) En annan rolig sak är att vårt lag vann trekampen under personalkvällen och belönades med varsin biobiljett. Ibland behövs det inte mycket för att få glada medarbetare!

Personalkväll

Ikväll har vi varit och lekt loss lite med jobbet. Det blev trekamp i dart, bowling och minigolf. Inte världens mest actionfyllda aktiviteter kanske, men ett par riktigt goda skratt blev det i alla fall. Det var väldigt trevligt att träffa kollegorna utanför kontorets väggar! Tyvärr tog jag inte med kameran, men jag kanske lyckas flirta lite med en kollega som fotade massor. I så fall lovar jag att visa en "in action" bild här senare.

På vägen hem stannade jag till och hämtade ett roligt paket från Pysselpunkten. Jag behövde fylla på papperslagret en del, så för tillfället är det bara tiden som saknas för att skapa lite nytt ;-) Jag är numera också en stolt ägare av ett foamstamp alfabet. Det ska bli kul att testa! På nåt lustigt sätt lyckades jag visst trycka på fel knapp när jag beställde, så jag fick inte det jag hade tänkt mig från början. Får väl helt enkelt köpa det nästa gång istället.

Pysselhelg

I helgen har kreativiteten flödat. Jag har till exempel scrappat två LO:s och ett kort. Detta tack vare att det varit cybercrop på Scrappiz. Det har varit jättekul, med många inspirerande utmaningar. Jag vågade till och med att ladda upp det jag åstadkommit i deras galleri. Här ser ni mina alster:

65514-7

65514-8


65514-6



Jag har också bytt tyg på tygtavlan vi har i hallen. För att piffa till den lite sydde jag på lite paljetter och pärlor tidigare i veckan. Jag hade väl aldrig trott att jag skulle bli ett sånt fan av paljetter!! =)


Tygtavla  tyg



I helgen har vi för övrigt plockat in lite påskris. Vi var ute och gick på förmiddagen idag och hittade några fällda björkar. Eftersom vi inte är hemma i påsk gäller det att vara ute i god tid så att vi hinner njuta av det tjusiga riset!

Igår kväll var vi ute på stan en sväng. Vi åt middag på en pizzeria och såg Inside Man på bio. Det var jätteroligt att komma ut lite, och filmen var riktigt bra! Idag har vi haft fikapremiär på balkongen... våren är verkligen här! Det har helt enkelt varit en toppenhelg, synd bara att den snart är slut...!

RSS 2.0