Öland

Jag fick en känsla av att det här skulle bli den sista sköna sommarhelgen, så jag övertalade Peter om att vi skulle ta en tur till Öland. Där har vi kuskat runt idag, vilket underbart ställe det är! Och vilket härligt väder det blev. Jag är så glad att vi masade oss iväg. Nu när man fått en liten bonus-dos av sommaren känns det som om inte ens den ruskigaste hösten kan krama musten ur en!

Jag hade inte en tanke på att ta med badkläder, det är ju faktiskt slutet av september... Men hade jag haft dem med kan jag lova att jag hade badat. Det var inte alls kallt i vattnet!

Nu kom jag inte längre än så här... men det var en skön känsla ändå!

65514-69

Jag hoppas att du också haft en skön helg!

Om du har planer på att ta en liten tur nån dag, kan jag varmt rekomendera sommarens turistställen (t ex Öland!). Så här års behöver man inte trängas med någon =)

Svensktoppen!

Jag måste bara visa vad Peter fick i brevlådan idag!

65514-68

Han känner sig måttligt motiverad, men jag fnissar gång på gång åt det! ;-)

Pysslat lite

Efter en välbehövlig helg är det måndag igen. Det känns ganska ok faktiskt.

Vi har mest gått hemma och lufsat i helgen, så jag har hunnit knåpa ihop några LO:s.

Western festen

Göteborg

Blåsippor

Ber om ursäkt för oskärpan. Jag orkade helt enkelt inte fota en gång till... =/

Frånvarande

Jag har insett att jag varit väldigt frånvarande här på bloggen, och även i andra sammanhang faktiskt. Det beror på att jag ägnar (alldeles för) mycket tid åt att fundera över jobbet. Jag har ett fantastiskt roligt och givande jobb, men ibland kan jag sakna någon att bolla idéer och tankar med.Följden blir att jag går runt och grubblar massor för mig själv istället, och det tar både mycket tid och kraft.  Frågan är hur jag ska komma bort från detta. Alternativen som jag ser det är antingen 1) kräva uppmärksamhet och feedback från en kollega som är på väg att krasha in i väggen, eller 2) lita på att jag kan ta hyggliga beslut på egen hand och och köra mitt eget race så gott det går. Det ska jag fundera lite på i helgen. Tack och lov för att jag inte jobbar inom vården!! Ingen dör om jag skulle råka göra fel ;-)

I helgen ska jag i alla fall koppla av med lite pyssel!

Grönt är skönt

I helgen fick jag nog av våra halvissna blommor och åkte till Blomsterlandet för att handla lite nytt. Inte en dag för tidigt vill jag lova! Jisses vilken skillnad lite nya gröna växter kan göra. Jag bjuder på lite före- och efterbilder... (Vad som är vad hoppas jag framgår!!)


65514-59  65514-62

65514-60  65514-64

65514-61  65514-63

Utsikten från vårt fönster fick ni på köpet!! ;-)

Lite nytt

Jag har inte haft tålamod nog för att ladda upp nåt här på ett tag eftersom blogg.se har varit så buggigt. Men jag gör ett försök nu.

Jag har knåpat ihop några alster de senaste veckorna, mycket tack vara Sannas skissutmaningar, även om jag inte hunnit klart i tid för hennes deadlines. =)

65514-58

65514-57

Värsnäs

RSS 2.0