Flyttkort

Ett litet kort som en god vän fick i helgen när vi hälsade på i hennes nya fina lägenhet för första gången.

65514-266

Påskpresent från fåglarna

65514-265

Yeehaa!

5 880 steg i solen

Påsken har inneburit en hel del mat, och fikabröd, och godis, och drinkar... För all del väldigt trevligt och väldigt gott, men kroppen kändes inte i toppform direkt när vi kom hem igår. Därför kändes det väldigt bra att vädret är riktigt hyggligt här idag så att jag kunde ge mig ut på en ordentlig powerwalk. 5 880 steg ute i solen gjorde susen!

Full med energi ska jag ägna några timmar åt pyssel, innan det är dags att ge sig ner i tvättstugan.

65514-264

Glad påsk

Jag hoppas att ni får en skön påskhelg. Själv ska jag njuta av denna fyra-dagars ledighet med både festligheter och vila tillsammans med familj och vänner i O-hamn. Det ser jag fram emot jättemycket.

Vi skickade inga påskkort i år. Men här kommer i alla fall en påsk-hälsning till er!

65514-263
Fotot har jag lånat från flickr.com

Ett litet kort

65514-262

Åter vid datorn

Det har blivit extremt lite tid framför datorn i helgen, vilket antagligen gjort mig gott. Anledningen till min frånvaro framför skärmen är att vi har haft besök av en av mina kompisar från studietiden och en av Peters barndomsvänner, som haft den goda smaken att bli ett par på sistone!

Det har blivit en himla massa babbel, fika och shopping. Men framförallt en lyckad partykväll med Melodifestivalen och besök på ett av stadens uteställen. Vi glassade in och dominerade dansgolvet (tyckte vi!). Det gör alla gott att dansa loss till lite svängiga schlagers ibland. =)


65514-261
Jag och världens hårdaste schlager-brutta!

Skapat efter skiss

En LO som jag skapat efter en skiss på Veckans skiss.

65514-260

Fotot är från förra året, då det faktiskt kom lite snö!

Husmusen är tillbaka!

När jag började blogga var Frida Berglunds blogg Husmusen en stor favorit som fick dagliga besök av mig. Jag fick massor med inspiration av olika slag därifrån. Tråkigt nog slutade hon skriva i bloggen när hon fick jobb på Cult Design förra sommaren. Men till min stora glädje har jag nu sett att hon väckt liv i Husmusen igen! Återigen ett måste i min bloggrunda.

Vårfint hemma

Vi har haft en riktig hemma-helg (bortsett från några timmar på stadens gator tillsammans med svärisarna igår). Det har varit riktigt skönt att bara gå hemma och skrota lite efter alla helger på resande fot. Jag har bland annat passat på att städa (med viss assistans från maken). Prylar har förpassats till sina rätta platser och dammråttorna är ett minne blott (åtminstone ett tag!).

Påskriset har till och med kommit fram, så nu är vi redo för våren =)

65514-259

Ett kort

Det var länge sedan jag fotade något av mina pysselprojekt. Men här är i alla fall ett kort som landade hos min födelsedagsfirande bror i Borås idag.


65514-258Festligt värre!

På gott och ont har vi våra vänner och syskon utspridda över Sverige (och Europa). Det är jättetråkigt att de flesta bor för långt bort för en spontanfika. Men å andra sidan får vi ju se oss om lite när vi åker och hälsar på!

Det har blivit en del besöks-resande på sistone. Förra helgen var vi i Nässjö på inflyttningsfest hos Peters barndomsvän och hans nyblivna sambo. I helgen var vi Växjö för att festa med mina bröder med respektive och två av våra kusiner. Supertrevliga kvällar båda två. Men ibland önskar man att det gick att teleportera sig så att man slapp restiden!

65514-256 65514-257
Några bilder från i lördags. Mitt första försök att tillverka sushi t ex!

RSS 2.0