PS lekstuga

Ikväll har jag haft lite lekstuga igen =)

65514-294


Hmm... undrar just om det vore hälsosamt att slita sig från datorn ibland?!

Vi lever!

Hoppar bara in och talar om att vi fortfarande lever, jag har varit bortrest en del och har därför inte uppdaterat på ett tag. Bara för att jag själv tycker att inlägg utan bilder är lite tråkiga bjuder jag på en bild jag lekt med i PS ikväll =)


65514-292

65514-293

Ny bil

Efter att ha dividerat fram och tillbaka under ganska lång tid har vi nu slagit till och skaffat en ny bil. Vår lilla röda pärla är utbytt mot en betydligt större, med många fler finesser!

Den här får ni hålla utkik efter framöver.

65514-289
Ett förtydligande bara...

Ja, vi har köpt en kombi.
Nej, vi väntar inte tillökning (inte ens en hundvalp!) :-)

Mer Photoshop

Det blir mest digitalt pyssel nuförtiden. Ett nytt Photoshop-exempel. 

 65514-287     65514-288              
       

Födelsedagskort

Ett litet kort som jag skickade till en kär vän som fyllde år förra veckan.


65514-286

Photoshopkurs

Sedan början av maj deltar jag i en blogg-kurs i Photoshop under ledning av Mikaela. Det är superroligt! Jag som tidigare bara fixat lite på måfå utmanas nu att testa saker som verkligen gör skillnad. Tyvärr har jag inte riktigt tid att sitta och pilla så mycket som jag skulle vilja, men ikväll har jag haft lekstuga och tänkte att ni kunde få se resultatet.
65514-285
Hoppet är visst inte ute för våra hopplösa kyrk-foton!

Göteborg

Vi har haft en helt strålande helg i Göteborg. Vädret har varit oförskämt bra, så vi har gått runt och myst på stan och låtsats att det varit sommar och semester! Tyvärr var showen vi skulle se inställd, och det var förstås snopet. Men eftersom det var en sådan fantastisk kväll i lördags roade vi oss istället med att äta och dricka gott och att kolla på folk som rotat fram sina sommarkläder och letat sig ut på stan.

Det känns nästan som att vi haft en liten semester trots att det bara var för en helg. Underbart!

65514-282
Peter i Haga

Åter i vardagen

Långhelgen har passerat och den innebar för min del en hel del fix och don hemma, men även ett besök hos mor och far och en utflykt till Öland med svärisarna. Tyvärr blev inte vädret så bra som jag hoppats, men det var ändå trevligt med några lediga dagar.

Nu är dock arbetsveckan och vardagen i full gång igen. Det är en hel del på gång som upptar mina tankar, både på jobbet och hemmakring. Det mesta är roligt men det suger ändå energi.

Jag kom hem sent idag efter en lång dag så jag kommer nog att slockna tidigt ikväll. Men vad gör väl det när man spenderat dagen på ett konferensställe med en sån här utsikt...

65514-281

Sköna maj välkommen!

Nu börjar den bästa tiden på året tycker jag. Naturen är otroligt vacker och den vama härliga sommaren är inte långt borta! Igår firade vi in våren med att äta pizza nere på stan och att spana in majbrasan som brann nere vid vattnet i kalmarsundsparken. Det var några tappra som tagit med filtar och engångsgrillar, men det såg väl kallt ut måste jag säga.

65514-280

RSS 2.0