Bröllopsdag

Imorgon firar vi bröllopsdag, och jag tittar på klipp från sommarens fantastiska bröllop för att komma i stämning. Det här kan jag se hur många gånger som helst, och gråter varje gång! :-DLite kul att K-J Ankarblom gjort arrangemanget. Vi gick på gymnasiet samtidigt.

Invigning förskolan

Igår var det invigning av Alvins förskola. Vi hade bjudit hit mor- och farföräldrarna som fick följa med och se hur det ser ut där han spenderar dagarna. Det var roligt att se att han känner sig så bekväm där nu. Han vandrade från rum till rum och "visade" vad man gör där.

Mor- och farföräldrarna stannade hela eftermiddagen så det var en trött men lycklig son vi bäddade ner i går kväll!


Första VAB-dagen

Alvin har varit lite snorig och rosslig ett tag, men i går kväll hade han lite feber också så vi bestämde att jag skulle stanna hemma med honom idag. Han var lite dålig i magen i morse, men annars har bara näsan runnit (som vanligt) så imorgon blir det förskola igen. Vi har i alla fall haft en mysig dag med mycket vila och innelek.Fläskläppen är från en vurpa i helgen. Det blir lätt så när man alltid har bråttom! =)

Sömniga familjen

Andra veckan på förskolan har gått bättre. Alvin blir fortfarande förtvivlad när vi lämnar honom, men är tydligen sällan ledsen under dagarna och det är ju det viktigaste! Han har dock skaffat sig ovanan att vakna väldigt tidigt på morgnarna, runt 5 sådär. Därför är vi sömniga familjen just nu, men det är förhoppningsvis bara en fas det också.Fredagsmys

Idag har jag och Alvin haft en riktig mys-eftermiddag. Vi har lekt och fikat och mest bara tagit det lugnt. Under en promenad i området var det någon som kom på hur spännande det är att kasta ner små stenar i gatubrunnen!


Tuff första vecka

Snart har vi första "riktiga" förskoleveckan bakom oss, och jag är tacksam för det. Alvin tycker om sin förskola och har funnit sig tillrätta där, men han är samtidigt väldigt ledsen och orolig. Framför allt är han helt slut, och kraschar varje kväll, långt innan läggdags. Att han som grädde på moset får fyra hörntänder gör knappast saken bättre. Det är förstås helt naturligt att det blir lite övermäktigt när omställningen blir så stor, och jag hoppas innerligt att det funkar bättre om ett tag. Imorgon ska jag i alla fall hämta honom redan vid lunch och sen ska vi VILA hela helgen. Jag hoppas att det gör susen och att jag får tillbaka min soliga lilla Plutti igen.


RSS 2.0