Bröllop

Vi har avslutat månaden och sommaren på bästa sätt genom att gå på bröllop. I helgen har vi varit uppe i Vaxholm och förlustat oss på våra kompisars bröllopsbjudning. Det var ett vackert brudpar, en fin cermoni, god mat och trevliga gäster som sig bör. En bonus har varit att få chans att umgås med några av våra goda vänner som också var bröllopsgäster. Tyvärr ses vi inte så ofta eftersom vi är utspridda i landet.

Det har varit en intensiv och väldigt rolig helg med inte alltför mycket sömn, så vi är ganska slitna ikväll måste jag säga. =)

En bild från helgen (så att mamma får se hur jag såg ut i mormors gamla klänning!)


Imorgon ska jag flyga till Stockholm med jobbet kl 6.25. Ingen rast, ingen ro... Det blir till att hoppa i säng tidigt ikväll för min del!

Tomater

Det blir väldigt mycket jobb just nu. Dessutom måste jag som hyggligt sportintresserad följa OS så gått det går på kvällarna. Därför blir det mycket lite tid framför datorn just nu. Men när jag nu ändå sitter framför den måste jag passa på att visa min största stolthet just nu.


Tomatplantan har vuxit till sig och börjat leverera mogna tomater. Jag är mycket nöjd!

När pappa (inte helt omotiverat) kallar min planta för missfoster väljer jag att stänga öronen ;-)

Slapphelg

I helgen har vi inte gjort många knop. Efter en intensiv första arbetsvecka har det varit skönt att slappa lite och framför allt att kosta på sig sovmorgon! Idag har det varit så dåligt väder att vi inte ens varit utanför dörren. Det känns som att hösten kom otroligt fort i år.

Igår var vi i alla fall nere i stan och spanade in ostindiefararen Götheborg som besökt Kalmar under helgen. En ståtlig skuta måste jag säga. Synd bara att det är så mycket jippo runt omkring. Det känns lite konstigt med stora sponsortält framför en "historisk" skapelse.


Motigt på husfronten

Förra veckan var vi och tittade på ett hus som kändes väldigt intressant. Det behöver en del ytrenovering men skulle kunna bli jättefint. Dessutom ligger det på en hörntomt och har en lagom stor, välvårdad trädgård. 

Men tyvärr kommer vi inte få glädjen att flytta in där eftersom vi fick hoppa av budgivningen idag. Piss också.Dessutom regnar det.

Vardagen kallar

Så var den här semestern över. Jag har haft några väldigt roliga och avkopplande veckor. P och jag hade för första gången två hela veckors gemesam semester. Mycket trevligt naturligtvis! Spelar vi våra kort rätt kanske det kan bli ännu fler nästa år =)

Idag har vi haft riktigt höstruskigt väder, vilket nog har bidragit till att det ändå känns ganska naturligt att börja jobba igen. Eftersom jag börjar på mitt nya jobb imorgon känns det faktiskt lite spännande och inte bara motigt att semestern är avklarad.

För att bibehålla sommarkänslan en liten stund till lägger jag in en bild från förra veckan då vi spenderade en dag på Tylösand.


RSS 2.0