Lucia på dagis

Idag var vi på vårt första lucia-firande på dagis. Det var en väldigt mysig start på dagen! De små barnen på Alvins avdelning hade inte varit med och övat på genomförandet av luciatåget, men de som ville fick vara med. Alvin tyckte att det var väldigt spännande med de utklädda stora barnen, så han tvekade aldrig över att hängda med i tåget.

Alla barnen var urgulliga, men två utmärkte sig lite extra. Den ena var en liten tjej som sjöng så högt och tydligt att hon till och med överröstade lärarna. Den andra var Alvin som jublade och klappade händerna efter varje sång! :-D



Efter framträdandet stannade vi kvar och fikade en stund. Inte illa med kaffe och lussebulle kl 07.30! Tyvärr blev de flesta barnen ledsna när föräldrarna var tvungna att gå till jobbet, de hade nog trott att vi skulle stanna hela dagen. (Enligt personalen lugnade de dock ner sig ganska snart!)

Kommentarer
Postat av: mormor

Så söt Alvin var som tomte. Alla barnen såg ut att trivas med tillställningen, förstår att han hängde med i sångerna på sitt sätt.Första luciafirandet är något speciellt, det tar man med sig hela livet.

2010-12-14 @ 15:22:56
Postat av: Farmor

Så underbart att se.Det är som att gå 30 år tillbaka i tiden,jag riktigt känner hur mysig stämning det var.Klart Alvin hängde på,tänk vad mycket nytt man ska vara med om och artig som han är så klappade han händerna.Det tyder på att lille gulleplutten tyckte det var kul.

2010-12-14 @ 17:39:54
Postat av: Only Ellen

Hej! Fin blogg!

Postat av: Siolia

Vad härligt :) Missade min systersons luciafirande. Det är ju så mysigt att se.

2010-12-14 @ 18:12:43
URL: http://siolia.se
Postat av: Sara♥

vad gulliga bilder :)

2010-12-14 @ 18:42:04
URL: http://sarahrnic.blogg.se/
Postat av: Cheap Jordans

thank you for posting . please do more good article.i like it so much .I will always follow it.

2010-12-28 @ 03:57:28
URL: http://www.nike2us.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback