Vårkänslor!

Det är så himla soligt och varmt och härligt ute just nu. Jag har inte alls lust att sitta inne på kontoret hela dagarna. Det verkar mycket trevligare att vara ute och äta glass =) Men nu väntar ju faktiskt några lediga dagar. Jag hoppas verklgen att det härliga vårvädret håller i sig ett tag till. I så fall ska jag fixa till lite ute på balkongen och spendera en massa tid därute!

65514-279

Minnen från Idre -07

65514-278


Utmaning med en touch av nostalgi

Sara vill fara  utmanar sina läsare att visa en bild från förr. Jag hänger på utmaningen och bjuder er därför på dessa läckra foton.

65514-277
Dessa och många fler fanns med i ett fantastiskt nostalgi-album som vi fick i bröllopspresent. Svärmor hade med hjälp av svärfar och mina föräldrar samlat foton och berättelser från vår uppväxt och vårt liv tillsammans. Helt klart finaste presenten!

Grillpremiär

Helgens varma och soliga väder inspirerade oss till att ha grillpremiär. Glada i hågen köpte vi mat och engångsgrillar. Grillarna var dock lite klena, vilket gjorde att tillagningen drog ut på tiden. Men desto gladare blev vi när vi äntligen fick hugga in!

65514-276

Lekstuga i Borås

I helgen styrde vi kosan mot Borås för en träff med mina bröder med respektive. Tanken med trippen var att broder F äntligen skulle få sin 25 års-present. Vi hade bokat in oss för en femkamp av det lite tuffare slaget. Det var jobbigt, och gjorde ont emellanåt, men ruskigt kul hade vi! Jag tror och hoppas att det var en uppskattad present.

65514-275

Ny design

Jag hoppas att ni känner igen er trots att jag gett bloggen en liten vår-makeover!

Helg i Göteborg väntar!

Igår bokade vi en liten tripp till Göteborg i maj. Vi ska se Rallygängets schlagershow på Trädgår´n, shoppa lite, sitta på uteserveringar och ha det allmänt gott. Det ska bli så roligt, jag längtar redan!

65514-270

Bestick i nytt fodral

Vi har en lugn och skön hemma-helg bakom oss. Men trots att man går hemma och gör "ingenting" är det alltid små projekt som pockar på uppmärksamhet. I helgen har jag till exempel spenderat en del tid framför symaskinen. Bland annat har två par byxor fått nya fållar. Men framförallt har jag äntligen fått tummen ur och fixat behändig förvarng till besticken vi fick i bröllopspresent. Idén har jag stulit från mamma, och jag är mycket nöjd. Inte minst eftersom besticken numera inte förvaras i otympliga presentkartonger och därför får plats i en av lådorna i skänken. Väldigt smidigt att ha tallrikar, glas och bestick på samma ställe måste jag säga!

65514-269

Vårtecken

65514-268

Back on track

Livet var så himla spännande de dagarna vi höll på med att spana in och buda på huset. När det gick åt skogen gick luften ur mig lite grann. Vardagen kändes plötsligt väldigt ospännande. Nu är jag dock tillbaka i gängorna igen.

I helgen har vi fått lite vårkänslor. Bilen har en välbehövlig tvätt och ett byte till sommardäck. Sååå skönt!! Igår drack vi dessutom kaffe utomhus för första gången i år när mamma och pappa dukade upp ute på sin altan =)

Hoppas du haft en skön helg!

Hus-spekulanter

Det har inte gått att uppdatera på blogg.se på ett tag, men det innebär inte att livet har stannat av. Tvärtom faktiskt.

Vi har gått och blivit spekulanter på hus! De glossiga bröllopsmagasinen är undanplockade, resekatalogerna likaså. Nu är det inredningstidningar och renoveringsbloggar som gäller.

Det här nyfunna intresset tog verkligen skruv när vi var på visning av ett radhus i helgen. Vi skulle mest gå dit för att se och lära, men insåg båda att vi mycket väl skulle kunna tänka oss att bo där. Det var ljust och fint med bra planlösning och utmärkt läge på ett hörn med utsikt över sundet på baksidan. Nackdelen var att det var ganska slitet och krävde en del renovering och byte av vitvaror.

I går morse började budgivningen. Jag trodde att det skulle gå fortare, men det var säkert många som var med och budade. Vi har lagt tre bud på två dagar och det har höjts väldigt mycket mellan varje. När vi kom hem från jobbet idag fick vi meddelande om att senaste budet låg 100 000 över vår maxgräns, så det var tyvärr bara till att dra sig ur.

Det är lite tråkigt att huset inte blev vårt, för jag tror att det hade kunnat bli jättefint. Men samtidigt var det vår första visning och det dyker säkert upp nya chanser framöver.

65514-267
Hade allt gått vår väg hade vi flyttat hit i sommar.

RSS 2.0