1:a advent

Hur det nu än gick till så konstaterar jag att vi redan hunnit fram till första advent! Vi har plockat fram lite pynt och hunnit med en sväng på julskyltningen. Någon julstämning har inte direkt infunnit sig, men det har varit lagom krävande aktiviteter för den här helgen.

Jag är ute och reser mycket med jobbet just nu, så det blir en hel del hotellnätter och ett antal övertidstimmar varje vecka. Därför är det riktigt skönt att ta det lite lugnt ibland! Ikväll blir det nog lite glögg och en film innan det är dags att packa väskan för nästa veckas äventyr i Östersund.


Inte många knop här

Vi har haft en riktig lathelg. Bortsett från att vi var nere på Friskis och tränade (!) en sväng igår, har vi egentligen bara gått hemma och mosat. Jag har varken varit särskilit kreativ eller konstruktiv, utan har mest surfat och tittat på TV faktiskt. Lite trist kanske, men samtidigt ganska välbehövlgt eftersom det är en väldigt intensiv vecka som väntar.

I veckan förlorade vi ytterligare en budgivning förresten. Riktigt trist. Vi har kommit fram till att vi är för kloka eller möjligen för snåla för bostadsmarknaden här. Vi får se hur vi går vidare.

Om vi hade haft sisådär sex mille över kanske vi skulle ha satsat på något sånt här...

Höstsemester

För exakt ett år sedan spenderade vi två underbara veckor på Mauritius. Det var helt perfekt, särskilt eftersom jag tycker att den här tiden på året är riktigt tråkig. Det är en underdrift att säga att jag längtar tillbaka, speciellt sådana här dagar när det bara är regnigt och blåsigt och mörkt här hemma.


Lite sol och värme vore inte dumt...

Myskväll med kollegorna

Ikväll var vi ett gäng tjejer som var hembjudna till en kollega. Vi fick kolla in hennes fantastiska 1800-tals villa, innan hon tände en brasa i kakelugnen som vi satt framför och åt en massa god plockmat. Hur mysigt som helst, och extremt vardagslyxigt så här en regnig vardagskväll i november!

Fars dag

Vi har spenderat helgen uppe i O-hamn tillsammans med våra familjer (eller delar av dem i alla fall). Det har varit jättetrevligt, och vi har nog gått upp nåt kilo var på grund av all god mat vi fått!

Extra kul var att vi faktiskt var på plats och kunde uppvakta våra pappor lite extra på fars dag igår. Det blev inte så mycket gåvor, men jag hoppas att de blev glada för att vi var där.


Varsitt kort fick de naturligtvis!

Fest i Käälmah

Så var det avgjort till slut. Kalmar FF vann allsvenskan i fotboll, och staden ska fira i dagarna tre (eller nåt). Vi har inga planer på att åka ner till stan och delta i partajandet, men vi jublar lite här hemma. Det är ju alltid roligt när det händer något bra i lilla Käälmah! =)

Charmen med väderomslag

Vi har haft en kall, men underbart vacker och frostig dag här idag. Vintern kom tidigt i år helt enkelt. Det står i total kontrast till den här sommar-regniga bilden det bara går. Men allt har sin charm på nåt sätt!

Flytt-boom

Vi verkar bli kvar i vår lägenhet ett tag till, men det är värsta flyttkarusellen bland våra vänner och bekanta. Vi har redan hunnit med två inflyttningsfester i höst, och vi hoppas få besöka ytterligare några nya fräscha bostäder innan året är slut!


Det här kortet fick ett par vänner för några veckor sedan när de bjöd in till fest.

RSS 2.0