Röda rosor

I måndags kom jag hem med flyget ganska sent. P kom och hämtade mig och hade varit och köpt en bukett med röda rosor som låg och väntade på mig i bilen! Visserligen en färdig bunt, med prislappen kvar, men gott nog för mig som inte är direkt bortskämd med blommor =)

De är just nu en härlig färgklick i vårt annars ganska bleka kök.


(Det var en sketen vardag, men trots allt vår bröllopsdag!)

Bloggtips

Jag måste bara tipsa om den här bloggen. Hon skapar grymma saker och presenterar dem med en underbar humor.

Stockholm i mitt hjärta

Just nu är jag uppe i Stockholm med jobbet ganska ofta. I helgen har jag exmplevis varit där och representerat vår verksamhet på en mässa. Det har varit fyra intensiva dagar med mycket jobb, men jag har ändå hunnit promenera runt lite inne i city på sena eftermiddagar och kvällar.

I söndags kväll tog jag med mig kameran ut. Visst har vi en vacker huvudstad!


Pappersbröllop

Igår var det den 22 september, och därmed vår första bröllopsdag. Pappersbröllop heter det visst.

Tänk att det redan gått ett år sedan vi gifte oss!

När katten är borta...


...passar råttan på att äta kroppkakor till middag! ;-)Jag är gräsänka och passade på att handla lite mat som P brukar rynka näsan åt. Inget ont som inte har något gott med sig som man säger...

Hus-spaning

Vad tror ni om detta hus med följande beskrivning:

Ett i grunden rejält och välbyggt hus från 1978, men i bedrövligt skick. Hela huset måste totalrenoveras och saneras från fukt och lukt. Läget är bra i tallsskogen i Strandskogen ca. en mil norr om Färjestaden med närhet till bad, golf, natur och en av Ölands trevligaste ridanläggningar. Huset skall nog köpas av en riktigt händig fixare alt. av ett byggföretag som helrenoverar huset. Huset är f.n. helt tömt och kan tillträdas så fort all formalia är löst ! Fastigheten kommer att överlåtas med en s.k. friskrivningsklausul, vilket innebär att en köpare måste undersöka fastigheten extra noga och ej kan ha synpunkter på fastighetens skick i efterhand.

Och mäklare som alltid brukar beskriva sina oblekt i väldigt smickrande ordalag... :-D

Snart helg

Efter en helt galen vecka, med massor av jobb och sviter efter sömnbristen förra helgen, längtar jag massor efter helgen just nu. Det hade varit skönt att bara vara hemma och ta det lugnt, men vi har andra planer.

P´s bror är hemma i Sverige och passar lägligt nog på att fylla år, så i helgen blir det födelsdagspartaj i O-hamn. För att maxa helgen har jag dessutom bjudit in oss på fika hos min bror och hans tjej i deras nya lägenhet, och på söndagsmiddag hos mor och far. Sweet! =)

RSS 2.0