Sagan om baggarna är nu all (förhoppningsvis!)

För en tid sedan upptäckte jag mjölbaggar i vårt skafferi. Det var verkligen superäckligt. Vi slängde då alla torrvarorna och skurade varje skrymsle i skåpet och hade därmed vunnit striden. Trodde vi...

För några veckor sedan började de dyka upp igen. Inte i flock som förra gången, utan snarare en och en. När vi hade tagit hand om ett tio-tal insåg vi att vi var besegrade. Det var helt enkelt läge att kalla in förstärkning. Så i måndags ringde jag till Anticimex. De hade en tid två dagar senare (dvs idag), så gårdagen ägnade vi åt att återigen tömma och skura skåp och diska dess innehåll. Ett minst sagt drygt arbete, men nu har vi å andra sidan ett skinande rent kök!

Idag var det en trevlig kille från Anticimex här och besprutade de aktuella skåpen. Han berömde vårt förarbete och menade att en omgång med hans kemikalier skulle räcka för att förgöra dem för gott. Jag hoppas verklgen att han har rätt!

Eftersom vårt kök är förgiftat, och dessutom är maximalt stökigt på grund av bekämpningen valde vi en slafsig Mc Donalds middag idag. Ibland har man större skäl än vanligt att mosa i sig skäp! ;-)

65514-142
Så här roligt hade vi igår...

Kommentarer
Postat av: zella

men fy,, stackare, hoppas ni blir av med dom nu!

gillar din nya layout på bloggen förresten!

Postat av: UlrikaK

Ja det vore verkligen underbart att slippa dem!

Tack så mycket!

2007-05-03 @ 19:16:59
Postat av: cleo

Usch, roligare kan man ju ha. Men vad skönt att slippa dem. När jag bodde i Malaysia var tupperware en nödvändighet för att slippa en massa kryp, men här hemma har jag sluppit, peppar, peppar! Trevlig helg!

2007-05-04 @ 10:22:03
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se/
Postat av: UlrikaK

Ja, tupperware hade kanske inte varit så dumt...

2007-05-04 @ 16:43:10
Postat av: martin

Viva la resistnce! Hoppas dom försvinner nu så att ni får vegetariska pankakor igen =) Men tänk posetivt.. Ni (Peter) slapp ju diska efter iaf.. Så: Livet har sina goda stunder! ;)

2007-05-05 @ 02:43:23
URL: http://storfrippe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback