Uppdatering

Ibland känns det som att vi är borta i huset och slipar och målar och fixar mest hela tiden utan att vi egentligen kommer någon vart. Men lyckligtvis har jag haft med mig kameran ibland och kan med hjälp av foton se att det faktiskt hänt en del! I söndags hade vi hjälp av våra föräldrar, och det är ju onekligen så att sex personer hinner mer än två, även om man nästan springer på varandra ibland.

Alla tre ”sovrummen” på övervåningen kommer i grova drag att vara klara tills i helgen, och det känns väldigt skönt eftersom det är då flyttlasset går. Februari är verkligen en kort månad! Mycket arbete återstår naturligtvis, men den här veckan får vi i första hand fokusera på att flyttpacka. Det har inte riktigt prioriterats hittills.

Jag hoppas verkligen att vi kan bjuda in till ett hem som inte är i bygg- eller flyttkaos inom kort. Det sociala livet har varit tämligen icke-existerande ett tag nu…


Några ögonblicksbilder från i söndags förmiddag när två av rummen började få ekgolv. Observera gärna den läckra spygröna plastmattan som vi valt att täcka över!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback