Nytt läge

Efter nästan ett års letande har vi äntligen slagit till och blivit husägare! Eller husägare är väl kanske att ta i... det är ett bostadsrätts-radhus som ska bli vårt nästa hem. Vi var på visning i måndags och skrev på kontrakt igår. Snabba ryck med andra ord.

Huset är ganska litet, men har en insynskyddad liten trädgård och bara granne på ena sidan. Inte något slott direkt, men det duger gott åt oss. Bara en sån sak som att vi i vår kan bjuda på kaffe på vår egen altan känns fantastiskt. För att inte tala om lyxen med en egen tvättstuga. Lovely!

Vi får nycklarna till första februari, men tanken är att vi bor kvar i lägnheten i en månad till för att kunna renovera lite utan att behöva bo i slipdammet. Det känns som ett bra upplägg.

Det blir nog inte så många romaner lästa för min del under de lediga juldagarna, här ska minsann plöjas inredningstidningar!

Kommentarer
Postat av: Elin

Hej! Och grattis!! Vad roligt att ni hittat något som äntligen kunde bli ert!! Ser fram emot att få sitta på den där altanen i sommar! Kramar från oss båda!

2008-12-14 @ 17:18:45
Postat av: Martin

Grattis till huset! Skönt att det blev klart till slut. Jag kan som vanligt inte bidra med så mycket men mitt nummer brukar finnas med bland snabbnummren när det är lyftardags. Så det är bara att säga till! Ha det bra!

Postat av: Ulrika

Ni är hjärtligt välkomna som flytthjälpare, men framförallt som gäster!!

2008-12-17 @ 23:04:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback