Plötsligt händer det

Vi har ganska länge (åtminstone sen i somras) pratat om att vi borde köpa Alvin en ny säng så att Axel skulle kunna få hans gamla, och därmed slippa spjälsängen som han kännts lite för stor för. Eftersom det inte varit någon akut fråga har det liksom inte hänt så mycket... Men så i måndags fick Peter och jag chans att smita iväg utan barnen till stans möbelvaruhus för att titta på soffbord (en annan sak som stått på fixa-listan ett tag). Vi hittade och beställde ett och kände oss nöjda med det. Under veckan väcktes dock tanken på att om vi ändå kommer att ha ett gammalt bord som vi inte vet vad vi ska göra med, varför inte skaffa lite fler möbler som vi inte heller vet vad vi ska göra med!
 
I lördags bar det därför av till IKEA. Lite svettigt med två energiska söner, men det gick ok och vi fick bland annat med oss en säng hem. Därefter började operation rockad! Axels spjälsäng och Alvins soffa (yey!) hamnade på altanen i väntan på bättre tider. En ny fin säng flyttades in på Alvins rum och juniorsängen hamnade på Axels rum. Både grabbarna verkar väldigt nöjda med detta!
 
Alvins sänghörna
 
Alvins soff-/stökhörna
 
Axels sänghörna
 
Eftersom vi dessutom passade på att städa deras rum blev det en hel del fix och don i helgen. Skönt att få det gjort, men nästa helg får det minsann stå annat än just fix och don på programmet!
 
P.S. Spjälsängen sålde jag snabbt och lätt via en Facebooksida. Men om någon är spekulant på en gammal skruttig soffa eller ett soffbord med knasiga vassa hörn är det bara att hojta till.
 

Kommentarer
Postat av: mormor o morfar

Så fint ni gjort på barnens rum, tror säkert att de små godingarna är nöjda.Hoppas få se omorganisationen snart. Kram till er alla.

2014-11-05 @ 23:45:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback