Skridskor

Även den här helgen har vi ägnat oss åt friluftsaktiviteter. Igår begav vi oss till den uppspolade isen nere i stan för att Alvin skulle få testa sina nya skridskor. Detta var tydligen betydligt svårare än skidåkningen. Han hade spaghettiben och ville helst att Peter skulle ge dem båda fart. På slutet kom jag på att vi kunde göra en lek av det och initierade lite tafatt. Då blev det lite roligare och han stapplade på av egen kraft (men med vårt stöd) ett tag.
 
Det var i alla fall härligt att vi kom ut och aktiverade oss lite tillsammans. Vilken tur att det finns männsikor som fixar så att vi kan roa oss med detta!
 

Kommentarer
Postat av: Farmor o Farfar

Vilken härlig dag ni måste haft.Det ÄR svårt att lära sig åka skridskor (det bästa sättet är att ha något att skjuta framför sig i lagom höjd).Men lite rast och mellanmål ser ut att smaka. Tänk vad mycket nytt lille Alvin ska testa..
Pussa killarna.

2013-01-28 @ 19:38:51
Postat av: mormor o morfar

Tycker att Alvin är jätteduktig som törs att åka både skidor o skridskor, han är ju inte så stor än. Hoppas vintern stannar ett tag så han kan öva igen. Kram.

2013-01-29 @ 12:42:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback